Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Chiar îmi pare rău, dar asta este viaţa de antrenor”. Mesajul lui Rednic pentru Claudiu Niculescu: ”O să spuneţi iar că n-am onoare”

”Chiar îmi pare rău, dar asta este viaţa de antrenor”. Mesajul lui Rednic pentru Claudiu Niculescu: ”O să spuneţi iar că n-am onoare”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo l-a dat afară pe Claudiu Niculescu după trei meciuri şi 13 antrenamente. Dinamoviştii l-au instalat de urgenţă pe Mircea Rednic, iar sosirea acestuia a fost contestată puternic. La conferinţa de presă de la Săftica, în care a fost prezentat oficial, Rednic i-a transmis un mesaj lui Claudiu Niculescu.

L-a propus, în trecut, la Dinamo, iar acum a venit şi l-a înlocuit după doar trei meciuri. Mircea Rednic a vorbit cu Claudiu Niculescu şi spune că asta este viaţa unui antrenor.

"Chiar îmi pare rău pentru Claudiu, eu am vorbit cu el! Asta e viaţa de antrenor. Eu am fost dat afară şi când eram pe primul loc. Asta e viaţa de antrenor... Dacă s-a simţit că nu se poate continua sau că Dinamo are nevoie de altceva faci orice ca să atingi obiectivele. Aici e vorba de buget, de suporteri, de toată lumea.

Chiar îmi pare rău de Niculescu pentru că eu l-am propus la Dinamo înainte să vină Miriuţă.

Acum ar trebui să-mi cer scuze şi de la Niculescu şi de la managerul unei echipe din Belgia, care a venit în România să discutăm şi a plecat cu mâna goală. Iar n-am onoare...

Asta e lumea fotbalului, asta e România. Eu cu Nistor nici n-am vorbit şi deja îl dau afară? Pe Salomao îl dau afară (n.r. ironic)... Nici nu s-a uscat cerneala pe contract şi deja sunt dat afară. Asta e România”, a spus Rednic.

Afla mai multe despre: rednicdinamoniculescu,  

viewscnt
Articole similare