Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia Târgovişte şi-a pierdut răbdarea! Clubul a depus memoriu la CCA împotriva arbitrajului: „Arbitrii se cred Dumnezei!”

Chindia Târgovişte şi-a pierdut răbdarea! Clubul a depus memoriu la CCA împotriva arbitrajului: „Arbitrii se cred Dumnezei!”

Superliga

Comentarii

Marcel Ghergu, preşedintele formaţiei Chindia Târgovişte, şi-a pierdut răbdarea şi a depus memoriu către CCA, după deciziile luate de arbitri români împotriva echipei sale.

Ghergu s-a simţit dezavantaj de deciziile luate de arbitrii din Liga I la meciurile Chindiei Târgovişte şi a considerat că aceştia trebuie sancţionaţi pentru astfel de greşeli.

La doar câteva ore după a treia înfrângere consecutivă a echipei sale, de această dată cu Gaz Metan (0-1), în care formaţia târgovişteană a avut două penalty-uri clare, la Iacob şi la Florea, dar nu a primit niciunul.
Suntem total nemulţumiţi de maniera de arbitraj în ultimele trei partide de campionat, când am fost clar dezavantajaţi. Am avut penalty cu CFR, dar nu ni s-a dat. Apoi, cu Botoşani, un aut de-al nostru le-a fost acordat adversarilor, iar de acolo a pornit faza din care a ieşit golul victoriei lor. Cu Gaz Metan, ce să mai zic?! A văzut o ţară întreagă că am avut două lovituri de pedeapsă, prima la 0-0, şi degeaba. Ca să nu mai vorbesc de întreaga manieră de arbitraj a lui Ionuţ Coza! De aceea am făcut un memoriu la CCA, pe adresa preşedintelui Kyros Vassaras. Noi ne analizăm echipa, prestaţiile, dar să şi le analizeze şi ei! Până când să plătim doar noi?!", a reacţionat conducătorul Chindiei.

Apoi a continuat: „Nu ştiu ce se întâmplă. Probabil, eram prea sus. Deranjăm pe cineva? Nu vreau să cred că e o conspiraţie împotriva noastră, aşa cum am simţit-o şi la finalul sezonului trecut. Dacă se întâmplă astfel de lucruri, să nu ne mai mirăm că nu vin investitori la fotbal, că fuge lumea.

Dacă se continuă la fel, ne gândim ce măsuri să luăm. Nu, nu ne vom retrage, să se retragă cei care nu respectă regulile jocului, regulamentele. Sau să fie retraşi!”, a declarat, potrivit, gsp.ro, preşedintele clubului din Târgovişte.

JUCĂTORII CHINDIEI SUNT NEMULŢUMIŢI DE ARBITRAJ

Daniel Florea şi-a pierdut răbdarea, după ce echipa sa a fost dezavantajată de arbitri în nenumărate rânduri. „După o asemenea serie, nu te simţi prea bine. Dar ăsta este fotbalul, aşa cum am avut o serie foarte bună, putem să revenim şi să reglăm lucrurile. Mi se pare că de mai mult timp... Probabil deranjăm. Parcă m-am săturat să tac. Nu ştiu dacă deranjăm, pentru că suntem o echipă mică, dar cam toate deciziile sunt contra noastră. M-am săturat. Trec etapele, alţii se bucură şi noi stăm ca struţul", a răbufnit, jucătorul Chindiei, după înfrângerea suferită cu Gaz Metan.

Chindia Târgovişte este pe locul 7 în Liga I, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: chindia targoviste 

viewscnt
Articole similare