Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chinurile lui Arsene Wenger! Francezul şi-a pus toţi fanii în cap, dar spune că e susţinut de Alex Ferguson. Mesajul pentru contestatari

Chinurile lui Arsene Wenger! Francezul şi-a pus toţi fanii în cap, dar spune că e susţinut de Alex Ferguson. Mesajul pentru contestatari

Premier League

Comentarii

Antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger, a recunoscut că perioada prin care trece nu este uşoară, motiv pentru care a primit mesaje de încurajare de la alţi antrenori, printre care se numără şi legendarul Sir Alex Ferguson.

Arsenal a fost învinsă de două ori în mai puţin de o săptămână de Manchester City şi se situează pe locul 6 în Premier League, la 33 de puncte diferenţă faţă de trupa lui Pep Guardiola.

Victoria din optimile de finală din Europa League în faţa celor de la Milan cu 2-0 a mai liniştit un pic situaţia lui Wenger, al cărui obiectiv principal rămâne câştigarea competiţiei.

Înaintea întâlnirii cu Watford de duminică, Wenger a primit nişte sfaturi de la Sir Alex Ferguson.



"Am o relaţie bună cu Ferguson şi uneori îmi trimite un mesaj când lucrurile nu merg prea bine.

Fiecare antrenor îţi va spune că atunci când nu vei avea rezultate îţi va fi afectată starea, vei avea probleme cu somnul şi vei încerca să găseşti soluţii"
, a spus Wenger pentru Sky Sports.

"Dar asta face parte din meserie. Când eşti la început de carieră visezi că poţi antrena şi să caştigi fiecare joc dar nu e aşa. Este vorba despre supravieţuirea împotriva criticilor, găsirea soluţiilor, aceste lucruri te pot face un antrenor mai bun care poate depăşi orice criză", mai spune Wenger.

Wenger nu are nimic personal cu oamenii care îl contestă şi îşi doreşte ca echipa să joace un fotbal din ce în ce mai bun: "Nu e vorba despre persoana pe care o urăsc, ei urăsc antrenorul care nu poate face performanţă, dar eu pot face diferenţa. Sunt doar nefericit că pierdem meciuri, vreau să caştig, toată viaţa am vrut asta iar când nu câştigăm sufăr ca toţi ceilalţi."

22  de ani au trecut de când Arsene Wenger o prelua pe Arsenal, în 1996

17 trofee a cucerit Wenger ca antrenor al lui Arsenal: 3 titluri în Premier League, 7 Cupe ale Angliei, 7 Cupe ale Ligii

14 ani au trecut de la ultimul titlu de campioană câştigat de Arsenal în Anglia

 

Afla mai multe despre: wengerarsenalfergusonantrenor 

viewscnt
Articole similare