Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Chipciu e o variantă pentru FCSB?”. Reacţia lui Gigi Becali a spus totul

”Chipciu e o variantă pentru FCSB?”. Reacţia lui Gigi Becali a spus totul

Fotbal

Comentarii

În ultima perioadă, au existat tot mai multe voci care au susţinut potrivită o revenire a lui Alexandru Chipciu (33 de ani), la FCSB, în urma evoluţiilor foarte bune pe care acesta le-a avut la Universitatea Cluj.

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, l-a lăudat de mai multe ori pe Alexandru Chipciu pentru evoluţiile sale în tricoul ”studenţilor” şi chiar l-a propus la echipa naţională a României.

Automat, multă lume, în special suporterii, au sperat într-o revenire la echipă a celui care câştiga trei titluri consecutive cu FCSB, între 2012 şi 2015.

Se întoarce Chipciu la FCSB?

Nemulţumit de randamentul celor doi mijlocaşi dreapta din lot, David Miculescu şi Andrei Cordea, Gigi Becali a fost întrebat care sunt şanse ca, cel mai probabil în vară, Alexandru Chipciu să fie adus la echipă.

Reacţia omului a fost promptă, chiar vehementă: ”Bine, mă, lasă... Aduceţi-l voi pe Chipciu ca să joace la noi!”, le-a transmis Gigi Becali jurnaliştilor, vizibil deranjat de întrebare.

  • 29 de meciuri şi 2 pase decisive a reuşit Alexandru Chipciu la Universitatea Cluj în acest sezon de Superligă, fiind folosit mai mult pe postul de fundaş dreapta.
  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Chipciu, conform transfermarkt.de.

De ce are Chipciu ”uşa închisă” la FCSB?

În primul rând, Gigi Becali nu mai este dispus să ofere salarii foarte mari jucătorilor. Acesta a stabilit o limită, iar cele mai mari sume le primesc jucătorii cei mai importanţi, cei tineri care prezintă potenţial de vânzare.

  • Nu este şi cazul lui Alexandru Chipciu, cel care se află în ultimele sezoane ale carierei.

Cu siguranţă, conducătorii celor de la FCSB nu au uitat nici faptul că jucătorul a preferat să semneze cu CFR Cluj, în iarna lui 2020, cu toate că avea alte oferte mai interesante.

Aşadar, faptul că fotbalistul ”a schimbat tabăra” la acel moment, nu va uitat prea uşor de către Gigi Becali şi Mihai Stoica.

Un al treilea aspect, în strânsă legătură cu primul: FCSB are doi jucători în flancul drept al ofensivei de pe urma cărora vrea să obţină bani: David Miculescu şi Andrei Cordea. 

  • Până aceştia nu vor fi vânduţi, nu vor fi aduşi alţi jucători în locul lor, după cum a lăsat de înţeles Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalialexandru chipciu 

viewscnt
Articole similare