Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chipciu, gata să spună în curând adio fotbalului? Căpitanul lui U Cluj a luat cuvântul: ”Mi-aş dori să mă retrag de aici” | VIDEO

Chipciu, gata să spună în curând adio fotbalului? Căpitanul lui U Cluj a luat cuvântul: ”Mi-aş dori să mă retrag de aici” | VIDEO

U Cluj

Comentarii

Căpitanul celor de la U Cluj, Alex Chipciu (34 de ani), a tras concluziile după rezultatul de egalitate înregistrat între echipa sa şi Petrolul Ploieşti.

Petrolul şi U Cluj au remizat, scor 1-1, într-un meci din prima etapă a Superligii. 

Oaspeţii au deschis scorul la Ploieşti în minutul 14, prin Chipciu, care a şutat la colţul lung după o pasă primită de la Dan Nistor. 

Petrolul a replicat prin golul reuşit de Alexandru Musi, în minutul 29, din pasa lui Ţicu.

Gazdele au avut şi un penalty ratat, prin Constantin Budescu. Reluările au arătat că lovitura de la 11 metri ar fi putut fi repetată.

Chipciu a luat cuvântul: ”Mi-aş dori să mă retrag de aici”

La finalul meciului, Alex Chipciu, aflat la al doilea sezon în tricoul lui U Cluj, consideră că rezultatul de egalitate este unul meritat de fiecare parte şi a precizat că şi-ar dori să se retragă de la formaţia clujeană.

”Un rezultat echitabil, un meci jucat pe o căldură foarte mare. În timpul meciului sunt foarte nervos pe teren, vorbesc foarte multe. Daca nu aş fi motivat, nu aş mai juca. 

Trebuie să facem lucruri mari dacă tot jucăm. Sunt aşteptări mai mari ca anul trecut. Locurile 7-9 ar fi obiectivul. Mai sus e greu, sunt unii cu mai mulţi bani ca noi. Au venit jucători cu exerienţă.

Probabil ar mai fi nevoie, dar antrenorul ştie şi cel care se ocupă de transferuri. Mi-aş dori să mă retrag de aici. După ce termin acest contract, nu ştiu cât mai am de de gând să joc fotbal”, a declarat Chipciu, după meci.

Afla mai multe despre: alex chipciuu clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare