Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiricheş a dat lovitura la Sassuolo! Este cel mai bine plătit jucător. Un alt tricolor este primul de la echipa sa. Cât câştigă Ionuţ Radu

Chiricheş a dat lovitura la Sassuolo! Este cel mai bine plătit jucător. Un alt tricolor este primul de la echipa sa. Cât câştigă Ionuţ Radu galerie foto

Serie A

Comentarii

Ca în fiecare toamnă, cotidianul italian Gazzetta dello Sport a dezvăluit salariile oferite de echipele din Serie A şi astfel am aflat cât încasează şi jucătorii români din "cizmă".

Vlad Chiricheş (29 de ani) primeşte 1 milion de euro la Sassuolo, club care l-a împrumutat pentru un sezon de la Napoli, cu obligativitate de cumpărare în stagiunea viitoare pentru 12 milioane de euro. Astfel, căpitanul echipei naţionale este cel mai bine plătit jucător de la gruparea din Emilia Romagna, alături de vedetele Domenico Berardi şi portarul Consigli.

Un alt jucător care este "rege" la echipa sa este Romario Benzar (27 de ani), care primeşte anual tot 1 milion de euro de la Lecce, la fel ca Babacar şi Imbula. Ştefan Radu (32 de ani) este cel mai bine plătit jucător român din Italia, cu un salariu de 1,4 milioane de euro. El mai are contract până în 2021. 

La polul opus este celălalt Radu. Fostul căpitan al echipei naţionale de tineret are o leafă de doar 800.000 de euro la Genoa, acolo unde este împrumutat de la Inter Milano. 

CRISTIANO RONALDO, CEL MAI MARE SALARIU

Fără vreo surpriză, Cristiano Ronaldo domină topul salariilor din Italia. Starul portughez primeşte nu mai puţin de 31 de milioane de euro anual. De altfel, Juventus oferă cele mai mari salarii din Serie A. De la alte echipe se remarcă Lukaku, cu un salariu de 7,5 de milioane, Gianluigi Donnarumma şi Koulibaly cu câte 6 milioane. 

Afla mai multe despre: serie achirichesradubenzar 

viewscnt
Articole similare