Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cifrele dezastruoase care îi sperie pe fanii lui Manchester United! Ce a făcut Ole Gunnar Solskjaer în singurul mandat ca antrenor în Premier League

Cifrele dezastruoase care îi sperie pe fanii lui Manchester United! Ce a făcut Ole Gunnar Solskjaer în singurul mandat ca antrenor în Premier League

Manchester United

Comentarii

Ole Gunnar Solskjaer a făcut istorie ca jucător al lui Manchester United, în Premier League, acolo unde a evoluat 11 ani. Mai puţin timp a petrecut ca antrenor în Anglia, o experienţă pe care probabil nu vrea să şi-o aducă aminte, nici el, dar nici fanii lui Manchester United.

Miercuri dimineaţă, Manchester United a anunţat că norvegianul Ole Gunnar Solskjaer va fi noul antrenor interimar al echipei, până la finalul sezonului actual, el urmând să fie ajutat de Mike Phelan, fostul secund al lui Alex Ferguson, şi Michael Carrick, fostul căpitan al "diavolilor". 

Chiar dacă Solskjaer este un favorit al fanilor de pe Old Trafford după tot ceea ce a realizat, în special golul din finala Ligii Campionilor din 1999, cifrele adunate de antrenor la precedenta şi singura experienţă în Premier League nu sunt deloc pozitive. 

În ianuarie 2014, norvegianul a fost numit pe banca lui Cardiff City şi a avut parte de un început bun, eliminând Newcastle United din Cupa Angliei, dar de acolo a urmat dezastrul. 18 meciuri a antrenat în Premier League, din care a câştigat doar trei. Tot de trei ori a terminat şi la egalitate. Cu 12 înfrângeri şi 42 de goluri primite în mandatul lui Solskjaer, Cardiff a retrogradat la finalul acelui sezon în Championship de pe ultimul loc. Cu toate acestea, norvegianului i s-a mai dat credit, dar în cele din urmă a fost demis în luna septembrie, după ce galezii au început la fel de prost şi în al doilea eşalon al fotbalului englez. 

De atunci a antrenat-o pe Molde, echipa de la care a venit la Cardiff, dar nu a reuşit să câştige campionatul în Norvegia, iar cea mai strălucită performanţă a fost clasarea pe primul loc în Europa League, într-o grupă cu Fenerbahce, Ajax şi Celtic. 

Recordul lui Solskjaer în Premier League

  • Meciuri: 18 
  • Victorii: 3
  • Egaluri: 3
  • Înfrângeri: 12
  • Goluri marcate: 17
  • Goluri primite: 42

Afla mai multe despre: ole gunnar solskjaermanchester unitedcardiff citypremier leaguemoldeantrenorstatisticarecord 

viewscnt
Articole similare