Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cifrele din meci. Valentin Mihăilă VS Dennis Man. De cine au fost cuceriţi, din nou, italienii: „L-a urcat pe garduri pe adversarul direct”

Cifrele din meci. Valentin Mihăilă VS Dennis Man. De cine au fost cuceriţi, din nou, italienii: „L-a urcat pe garduri pe adversarul direct”
Comentarii

Italienii i-au luat, di nou, în vizor pe Valentin Mihăilă (21 de ani) şi Dennis Man (22 de ani).

Parma a obţinut un egal, 2-2, în partida cu Spezia. Jurnaliştii din Peninsulă au analizat jocul lui Mihăilă şi Dennis Man. Primul a fost pe placul italienilor. 
A combinat viteza, driblingul şi schimbările de direcţie, un mix care l-a urcat pe garduri pe adversarul său direct, Vignali. A luat faţa în multe acţiuni şi a găsit spaţiul porţii de 3 ori, dar şi mănuşile lui Provedel. Atunci când a fost scos de pe teren, Parma a pierdut din impredictibilitate”, au scris cei de la sportparma.com., care l-au notat cu 7, cea mai bună evaluare după autorul primului gol, Karamoh. ”Fuleul său va deveni extrem de util pentru Parma. Începe să se simtă bine în rolul său după ce antrenorul îi dă credit. Îi lipseşte doar calitatea de a fi decisiv în ultimii metri, cu gol sau pasă de gol, dar demonstrează că are stofă de mare jucător. A fost schimbat cu Dennis Man, care şi-a etalat tehnica, dar a intrat poate prea târziu pe teren”, au scris cei de la tuttomercatoweb.com. Dennis Man a evoluat numai 11 minute şi a fost notat cu 6,5 pentru prestaţia sa.

Cifrele lui Valentin Mihăilă în Spezia vs. Parma 2-2:

4 driblinguri reuşite (din 5 încercări)
9 pase reuşite (din 13)
2 centrări bune
5 dueluri câştigate (din 9)
29 de atingeri
6 mingi pierdute

Cifrele lui Dennis Man în Spezia vs. Parma 2-2:

11 atingeri
6 pase reuşite (din 6)
1 centrare bună
1 duel câştigat (din 2)
3 mingi pierdute

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihăilaserie a 

viewscnt
Articole similare