Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cină în familie. Nadia Comăneci şi soţul ei, Bart Conner, au ieşit la o masă cu fiul lor, Dylan, şi cu prietena lui

Cină în familie. Nadia Comăneci şi soţul ei, Bart Conner, au ieşit la o masă cu fiul lor, Dylan, şi cu prietena luigalerie foto

Sporturi

Comentarii

Zilele trecute, Nadia Comăneci, cea mai cunoscută gimnastă a lumii a realizat un scurt filmuleţ făcut la o cină în oraş alături de soţul ei, fostul campion olimpic la gimnastică, Bart Conner, şi de fiul lor, Dylan, care apare însoţit de prietena lui.

"E ceva normal să ieşim din când în când toţi patru fie să servim prânzul sau cina. Cum totodată e ceva normal ca la vârsta lui, Dylan, să aibă o prietenă. Pe mine mă bucură faptul că ei doi se înţeleg foarte bine. Se respectă reciproc, se ajută unul pe altul. E o relaţie foarte frumoasă", a precizat Nadia Comăneci pentru Orange Sport.

Au mers la premiera filmului "Barbie"

Dylan şi prietena lui nu au ratat ocazia de a ajunge şi la premiera filmului "Barbie", care a avut loc în urmă cu câteva zile. Şi pentru a fi în ton cu subiectul filmului, cei doi s-au îmbrăcat aproape de costumaţiile actorilor principali.

"Filmul, din câte am înţeles, este captivant atât pentru adolescenţi, dar şi pentru cei maturi. Merită văzut", a mai spus Nadia Comăneci.

Pe urmele tatălui

În timpul liber, doar ca hobby, Dylan îşi testează calităţile de gimnast.

"În copilărie, Dylan a practicat mai multe sporturi, inclusiv gimnastica. Marea lui pasiune este legată de raliuri. Îi place să concureze acolo", a adăugat Nadia.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: nadia 

viewscnt
Articole similare