Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci jucători OUT de la Oţelul! Dorinel Munteanu, toleranţă zero. Alţi trei jucători pe ”lista neagră”

Cinci jucători OUT de la Oţelul! Dorinel Munteanu, toleranţă zero. Alţi trei jucători pe ”lista neagră”

Fotbal

Comentarii

Oţelul Galaţi se află în pregătire centralizată la Vatra Dornei, acolo unde bat în pas alergător dealurile din zonă.

Formaţia lui Dorinel Munteanu a susţinut, deja, o partidă de verificare în Vatra Dornei, contra celor de la FC Şoimii Gura Humorului, scor 5-0. 

  • Marcatori au fost Fatai, Bordun, Bodişteanu, Jardan şi Serrao.

Schimbări importante la Oţelul Galaţi: cinci jucător OUT

Antrenorul gălăţenilor, Dorinel Munteanu, a renunţat la cinci jucători în această iarnă: Rosario Latouchent, Ariel Lopez - care a semnat cu UTA Arad, Joao Serrao, Dan Panait şi Iliya Dimitrov.

De asemenea, ”Munti” nu are de gând să se oprească aici. Trei jucători au primit ultimatum: Costinel Ghiocel, Andrei Rus şi Pablo Gaitan.

Adrian Rus a comis prea multe greşeli în prima parte a sezonului, Costinel Ghiocel are mai multe oferte din Liga 2, iar Pablo Gaitan a evoluat sub aşteptări în prima parte. Cu toate acestea, a fost fost folosit în amicalul cu Gura Humorului.

Aceştia trag tare la Vatra Dornei pentru a-i demonstra tehnicianului că merită să rămână în lot şi în partea secundă.

Cea de-a doua partidă amicală a gălăţenilor este programată pe 14 ianuarie, cu FC Botoşani, chiar la finele cantonamentului montan. Pe 22 ianuarie va fi şi primul joc oficial din 2024 pentru Oţelul, în deplasare, la FC Voluntari.

Dorinel Munteanu a adus doi jucători

Nemulţumit de ofensivă până acum, Dorinel Munteanu a adus doi jucător în această perioadă.

Este vorba despre atacantul sârbul Anes Rusevic, de 27 de ani, cotat la 350.000 de euro, trecut pe la Novi Pazar, BATE Borisov, Napredak, Proleter, Javor, Rabotnicki, Zhetysu.

Al doilea, Aly Malle, în vârstă de 25 de ani, un mijlocaş lateral, vine din Turcia, de la Eyupspor, şi este cotat la 100.000 de euro.

Malianul a evoluat pentru Watford U23, Granada B, Udinese U19, Lorca, Grasshoppers, Balikesirspor, Ascoli, Malatyaspor, Erzurumspor, Keciorengucu şi Eyupspor.

Afla mai multe despre: mallerusevicdorinel munteanuotelul galativatra dornei 

viewscnt
Articole similare