Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci reguli revoluţionare de arbitraj aşteaptă să fie implementate. Cosmescu şi Panduru: "Asta e o tâmpenie mare rău de tot / Cu ce ajută?" | EXCLUSIV

Cinci reguli revoluţionare de arbitraj aşteaptă să fie implementate. Cosmescu şi Panduru: "Asta e o tâmpenie mare rău de tot / Cu ce ajută?" | EXCLUSIV
Comentarii

International Football Association Board vrea să testeze cinci reguli noi pentru fotbal. Cele cinci reguli au fost dezbătute în studioul Orange Sport de către experţii Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu.

IFAB vrea să probeze cinci reguli noi în fotbal pentru a revoluţiona sportul "rege".  IFAB este o organizaţie care completează atribuţiile celor de la FIFA, în vederea regulamentului din fotbal şi actualizarea, sau verificarea constantă a acestuia.

Dan Udrea a prezentat cele cinci reguli în cadrul emisiunii Sport Report invitaţilor săi, Bogdan Cosmescu şi Basarab Panduru.

Cei doi experţi Orange Sport au dezbătut cele cinci reguli şi au observat o tendinţă în rândul lor. Potenţialul de a dezechilibra şi mai mult balanţa între echipele mari şi echipele mici, la nivel de gestionare a situaţiilor limită, din punctul de vedere a unui arbitru.

1. Cartonaş roşu pentru henţ în careu

"La tine pot să spun că este neintenţionat, că eşti la Real Madrid şi eu sunt la Almeria, ce zici la mine? <<A dus mâna intenţionat! Roşu, afară din Spania!>>" a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

"Cu ce ajută regula asta? Este o prostie, nu cumva să mai stea Real Madrid până în minutul 94, să câştige mai devreme." a spus Bogdan Cosmescu.

2. Oprirea meciului pentru altercaţii între jucători

"Asta este luată din hochei, măcar lasă-i să se bată ca lumea." a spus Bogdan Cosmescu.

"Asta e o tâmpenie mare rău de tot, Wenger şi Van Basten sunt cu astea. Pe Van Basten dacă îl asculţi... nu ai cum să scoţi pe gură asemenea tâmpenii", a adăugat Basarab Panduru.

3. Eliminare temporară

"Iar decizi când e cazul, nu vei face un cadru clar. Cine ajunge de cele mai multe ori în situaţia asta? Real Madrid! Echipele mici fac faulturi să oprească atacuri." a spus Bogdan Cosmescu.

"Este o idee nu foarte rea, doar că se complică şi mai mult. Măcar să-l proclamăm rege (n.r. pe arbitru)." a mai spus Cosmescu.

4. Corner pentru tragere de timp

"Doar Real Madrid poate beneficia de această regulă. Până ne strângem toţi, din partea cealaltă... Este o altă prostie monumentală." a spus Bogdan Cosmescu.

5. Doar căpitanii în dialog cu arbitrul

"Asta e ok, asta chiar e ok. Dacă Kovacs îi spune căpitanului <<Marş!>>, sau ce îi spune.. Dacă vin alţii, atunci galben. Nu se întamplă să insiste. Asta nu e rea." a mai spus Cosmescu.

 

Afla mai multe despre: ifabbasarab panduruarbitrajbogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare