Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine a apărut cu o găleată pe cap la sărbătoarea fotbaliştilor FCSB după victoria cu FC Argeş, 3-2. Imaginile serii la Piteşti | FOTO

Cine a apărut cu o găleată pe cap la sărbătoarea fotbaliştilor FCSB după victoria cu FC Argeş, 3-2. Imaginile serii la Piteşti | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a dat lovitura la ultima fază a meciului cu FC Argeş şi a câştigat cu 3-2 datorită golului marcat de Andrei Dumiter. În faţa fanilor, managerul general Mihai Stoica a oferit imaginile serii.

Mihai Stoica a sărbătorit cu o găleată pe cap victoria FCSB-ului cu FC Argeş

De pasul greşit făcut de CFR Cluj cu Farul Constanţa, scor 0-0, a profitat FCSB. Totuşi, victoria bucureştenilor a venit târziu, după ce piteştenii au egalat de două ori, ultima dată în inferioritate numerică. 

Toni Petrea a mutat decisiv şi l-a trimis pe Andrei Dumiter, care s-a evidenţiat şi a marcat la ultima fază a partidei. Bucuria de pe teren a fost mutată pe pista stadionului în dreptul sectorului în care a stat galeria FCSB. 

După ce fanii din peluză au fost supăraţi pe anumiţi jucători care nu i-au salutat la meciurile trecute, acum toată echipa s-a dus să se bucure cu suporterii. 

Din grupul de pe marginea terenului s-a remarcat oficialul Mihai Stoica, care a luat parte la bucuria echipei. 

În imaginile surprinse, MM Stoica a apărut cu o găleată pe cap în euforia momentului, după ce FCSB a reuşit să se apropie la cinci puncte de liderul CFR Cluj. 

Galerie foto cu bucuria lui Mihai Stoica şi a fotbaliştilor după FC Argeş - FCSB 2-3

VIDEO FC Argeş - FCSB 2-3, în Liga 1

FCSB a învins, duminică, în deplasare, scor 3-2, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, în care trei goluri s-au marcat din penalti şi un jucător de la gazde a fost eliminat. Ultimul gol al învingătorilor a venit în minutul 90+4.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 42 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 30, 4. FC Voluntari – 27, 5. Farul Constanţa – 25, 6. FC Argeş – 24.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mihai stoicafc arges fcsb 2-3mihai stoica galeata pe capmihai stoica galeata 

viewscnt
Articole similare