Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine ar urma să investească la FCSB în locul lui Gigi Becali: ”Are bani mulţi”. Are afaceri de zeci de milioane de euro

Cine ar urma să investească la FCSB în locul lui Gigi Becali: ”Are bani mulţi”. Are afaceri de zeci de milioane de eurogalerie foto

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir a dezvăluit cine ar putea să investească la FCSB în locul lui Gigi Becali.

În ultimii ani, Gigi Becali a declarat de mai multe ori că vrea să se retragă de la FCSB.

Omul de afaceri din Pipera spune că echipa îl costă prea mult şi ar vrea să se retragă dacă reuşeşte să mai intre o dată în grupele Ligii Campionilor, pentru a-şi scoate investiţia la FCSB.

Cine ar putea fi noul patron al FCSB. Dumitru Dragomir: ”Are personalitate debordantă”

Gigi Becali a spus în repetate rândui că s-a săturat să piardă bani la FCSB şi că are de gând să renunţe la echipă.

Mai mult, fostul europarlamentar a spus că nici n-ar vrea să lase clubul în familie, deoarece nu-şi doreşte ca fiicele sale să piardă bani.

Însă Dumitru Dragomir este de altă părere. Fostul preşedinte al LPF spune că Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, are toate calităţile să o preia pe FCSB şi să investească acolo.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ALEXANDRA BECALI!

Dumitru Dragomir şi Alexandra Becali construiesc locuinţe pe un teren al lui Gigi Becali şi fostul preşedinte al LPF s-a declarat impresionat după ce a cunoscut-o mai bine:

“Este frumoasă, deşteaptă, devreme acasă şi bogată. Îi doresc un soţ pe măsură. Are şi sora ei cu cumnatul ei afaceri. Dar Alexandra este singură. Este dată naibii. Cine pune mâna pe ea… nu mai zic, că mă înjură Becali.

Nu mă mai înjură, că el nu mai înjură. Dar, vă spun, este mână de fier. E la 24 de metri de blocul meu. Vine toată ziua acolo. Eu spun că acum ţine echipa ea. Are personalitate debordantă.

Eu zic că poate să fie de acum patroană. A învăţat şi carte. Copii de azi sunt... În momentul în care vorbeşti 2-3 limbi străine, ai bani mulţi, eşti şi strunit... E şi credincioasă”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.ro.

În vârstă de 27 de ani, Alexandra Becali şi-a croit deja propriul drum în afaceri. Ea a investit masiv în dezvoltarea de ansambluri rezidentiale, afaceri de zeci de milioane de euro.

Gigi Becali a anunţat din nou că vrea să renunţe la FCSB

Ultima declaraţie în care Gigi Becali a declarat că vrea să renunţe la FCSB a fost făcută în urmă cu aproximativ o săptămână, înaintea meciului cu Farul Constanţa.

”Mai stau puţin şi mă retrag. Zeci de milioane... 20 de milioane... acum am 10 milioane bani daţi. Lasă să mai dea şi Talpan”, a spus atunci Gigi Becali.

În prezent, FCSB figurează cu o datorie de aproximativ 10 milioane de euro către Gigi Becali. Sunt banii pe care omul de afaceri i-a împrumutat clubului, deoarece FCSB a cheltuit mai mult decât a produs.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alexandra becali 

viewscnt
Articole similare