Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine are dreptul să intre la meciul naţionalei cu Armenia! ”Doar pentru suporterii care prezintă un certificat de vaccinare!” Ce a spus Răzvan Burleanu

Cine are dreptul să intre la meciul naţionalei cu Armenia! ”Doar pentru suporterii care prezintă un certificat de vaccinare!” Ce a spus Răzvan Burleanu
Comentarii

Mirel Rădoi, selecţionerul României, a anunţat în urmă cu scurt timp lotul lărgit pentru „dubla” cu Germania şi Armenia, din 8 şi 11 octombrie, conform site-ului oficial FRF.

Răzvan Burleanu a susţinut că doar suporterii care sunt vaccinaţi şi cei care au dovadă că au trecut prin boală pot intra la meciul României cu Armenia. 

”Doar pentru suporterii care prezintă un certificat de vaccinare sau o dovadă de trecere prin boală!”

”Vom avea posibilitatea să avem 50% din capacitatea stadionului, dar doar pentru suporterii care prezintă un certificat de vaccinare sau o dovadă de trecere prin boală. Copiii sub 12 ani pot intra doar în baza biletului de meci. Echipa naţională n-o s-o vedem prea curând jucând pe Arcul de Triumf. În schimb, ne interesează ca Arcul de Triumf să intre cât de repede în circuitul meciurilor internaţionale, astfel încât să putem găzdui meciuri de U21, U20 şi naţionala de senioare”, a spus Răzvan Burleanu. 

Preliminarii CM 2022. Partide rămase de disputat din Grupa J:

8 octombrie 2021: Germania – ROMÂNIA, Islanda – Armenia, Liechtenstein – Macedonia de Nord (21:45)

11 octombrie 2021: ROMÂNIA – Armenia, Islanda – Liechtenstein, Macedonia de Nord – Germania (21:45)

11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)

Afla mai multe despre: echipa naţională-trzăvan burleanu-armenia 

viewscnt
Articole similare