Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine asigură interimatul la "naţională" I Ionuţ Badea şi Verckenpinck sunt variantele FRF!

Cine asigură interimatul la "naţională" I Ionuţ Badea şi Verckenpinck sunt variantele FRF!

Echipa națională

Comentarii

Intrebarea care ne macina pe noi romanii cel mai mult in zilele astea este simpla. Cine va prelua naţionala?

Dan Petrescu  a refuzat, Contra pare favorit dar încă nu e nimic sigur. Consilierul preşedintelui a dezvăluit care ar fi variantele pentru un posibil intermiat pe banca tricolorilor.

"Variantele sunt Dan Petrescu, Cosmin Contra, Ioan Andone, Mircea Rednic. Au fost 10-12 nume votate în Comisia Tehnică, antrenori care au avut rezultate în România sau în străinătate. S-a mers pe prima variantă. Preşedintele s-a întâlnit ieri cu Dan Petrescu, au discutat. El are contract. A rămas ca Dan Petrescu să dea un răspuns cât mai curând. Acum urmează rezilierea contractului domnului Daum. Ori în această seară, ori mâine de dimineaţă, preşedintele FRF se va întâlnit cu domnul Daum pentru a negocia rezilierea. El mai are contract până în decembrie", a declarat Vochin la TV Telekom Sport.

Primul antrenor ofertat de Federaţie în urma propunerilor făcute de Comisia Tehnică  a ales să continue un proiect pe care l-a început în această vară. Dan Petrescu nu o lasă pe CFR Cluj pentru naţională. 

După Petrescu următorul pe listă e Contra. Antrenorul lui Dinamo are şi el contract ferm. Cu dinamo. Dacă nu se va găsi repede un selecţioner va fi nevoie de interimat. Duminică trebuie făcute convocările pentru ultimele două mecirui din preliminarii. Ionuţ Badea şi Verckenpinck ar fi variantele. 

Vochin a dezvăluit pe cine au propus membrii Comisiei Tehnice pentru funcţia de selecţioner, în afară de cei tre vehiculaţi în această peiroadă: Contra, Petrescu şi Hagi.

Afla mai multe despre: rudi verckenpinckionut badeacosmin contraioan andonegica hagidan petrescuechipa nationalaselectionerexclusivtelekom sportandrei vochinfrf 

viewscnt
Articole similare