Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine e fanul din DDB care a plătit cantonamentul lui Dinamo din Turcia. Cu ce se ocupă

Cine e fanul din DDB care a plătit cantonamentul lui Dinamo din Turcia. Cu ce se ocupă

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a plecat în cantonament în Turcia pentru a pregăti sezonul viitor, deşi condiţiile financiare în care se află clubul nu sunt deloc prielnice. Un suporter din DDB a plătit cantonamentul "câinilor" din "Ţara Semilunei".

Cine e fanul din DDB care a plătit cantonamentul lui Dinamo din Turcia

Dinamo e ţinută în continuare în viaţă de fanii din DDB, după ce acţionarii spanioli care au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă s-au făcut dispăruţi. Suporterii fac eforturi mari pentru a menţine echipa pe linia de plutire, iar ultimul efort a fost cel de a plăti cantonamentul din Turcia.

Potrivit Fanatik, omul care plătit cantonamentul este Marian Iuhasz, un afaceri care este membru DDB Elite, care deţine firma Delta Glass, producătoare de ferestre, balustrade şi alte elemente din sticlă pentru construcţii.

Dinamo va intra în insolvenţă!

Duşan Uhrin, antrenorul ceh al lui Dinamo, a anunţat că urmează insolvenţa pentru "câini". "Intrăm în insolvenţă, e 90%. Dar este mai bine pentru Dinamo, aşa putem transfera jucători. Voi aştepta să văd ce se întâmplă. E sigur că intrăm în insolvenţă. Am avut o întâlnire cu fanii. Va fi insolvenţă, vom vedea apoi ce se va întâmpla, e un proces, trebuie să aşteptăm să se încheie, nu e problema mea", a spus Duşan Uhrin.

Afla mai multe despre: dinamobanicantonamentturciaddbfan 

viewscnt
Articole similare