Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este cel mai valoros fotbalist pe care l-a înfruntat Gabi Tamaş: ”Era cel mai bun din lume atunci” | EXCLUSIV

Cine este cel mai valoros fotbalist pe care l-a înfruntat Gabi Tamaş: ”Era cel mai bun din lume atunci” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Într-un interviu pentru Orange Sport, Gabi Tamaş (39 de ani) a dezvăluit cine a fost cel mai valoros fotbalist pe care l-a înfruntat în cariera sa. Fundaşul român a recunoscut că regretă că nu s-a duelat vreodată cu Leo Messi, Cristiano Ronaldo sau Neymar.

Gabi Tamaş a debutat la nivel de seniori în urmă cu mai bine de 20 de ani, dar încă nu şi-a agăţat ghetele în cui, încă evoluând la Concordia Chiajna, în Liga 2, la vârsta de 39 de ani.

Jucătorul cu 67 de apariţii în tricoul echipei naţionale are aproape 20 de echipe în CV şi a evoluat în şapte ţări diferite, înfruntând o multitudine de jucători.

”Atunci cel mai bun din lume era el”

Într-un interviu pentru Orange Sport, Tamaş a fost întrebat cine a fost cel mai valoros fotbalist împotriva căruia a jucat, iar apărătorul central nu a stat foarte mult pe gânduri.

În perioada în care evolua pentru Celta Vigo, fostul ”tricolor” a avut şansa de a juca împotriva Barcelonei, însă Leo Messi nu era încă starul catalanilor.

Ronaldinho era atunci marea vedetă a trupei iberice, iar Tamaş consideră că brazilianul este cel mai valoros adversar pe care l-a înfruntat, în contextul în care nu a avut onoarea de a juca împotriva lui Messi, Ronaldo sau Neymar.

Cine este cel mai valoros fotbalist pe care l-a înfruntat Gabi Tamaş

La Celta Vigo, am jucat cu Barcelona, adică am prins câţiva jucători în cariera mea care erau top. Nu l-am prins pe Messi şi regret, pentru că era prea mic.

Atunci cel mai bun din lume era Ronaldinho. Am jucat contra lui. (n.r. cum ar fi decurs un duel cu Messi?) Poate nu îl prindeam, de asta mi-e frică! Am văzut ce le face la toţi.

Îţi dai seama că ai emoţii când joci contra lui sau Ronaldo. Mi-ar fi plăcut să am şi cu Messi, şi cu Cristiano, şi cu Neymar, care sunt acum la putere, cei mai buni din lume, dar nu a fost să fie, anii s-au dus.

Nu cred că mai am eu vreo şansă la vârsta mea. Sau cine ştie... nu se ştie”, a declarat Gabi Tamaş, pentru Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare