Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu merge Gabi Tamaş la meciurile echipei naţionale: ”Îmi vine să intru în teren. Sunt foarte nervos” | EXCLUSIV

De ce nu merge Gabi Tamaş la meciurile echipei naţionale: ”Îmi vine să intru în teren. Sunt foarte nervos” | EXCLUSIV
Comentarii

Într-un interviu pentru Orange Sport, Gabi Tamaş (39 de ani) a fost întrebat dacă merge în tribune la meciurile echipei naţionale, pentru a îi susţine pe ”tricolori”. Fundaşul cu 67 de apariţii în tricoul României a dezvăluit că nu poate face acest lucru, deoarece îi vine să intre pe teren!

Ajuns la 39 de ani, Gabi Tamaş încă nu s-a retras din activitate, iar în urmă cu câteva luni a semnat cu Concordia Chiajna, a 19-a formaţie din cariera sa la nivel de seniori, după despărţirea de Petrolul Ploieşti.

Fundaşul central a evoluat la cel mai înalt nivel de-a lungul anilor şi a reuşit să îşi treacă în CV şi 67 de apariţii în tricoul României, pe parcursul a 15 ani, între 2003 şi 2018!

”Sunt foarte nervos şi parcă îmi vine să intru în teren”

Longevitatea sa trebuie să fie un model pentru tinerii fotbalişti, chiar dacă însuşi Tamaş consideră că ar fi, de fapt, un indiciu în legătură cu nivelul scăzut al fotbalului românesc.

Într-un interviu pentru Orange Sport, jucătorul Chiajnei a fost întrebat dacă merge la meciurile naţionalei măcar din postura de suporter, dar acesta a dezvăluit că nu poate face acest lucru.

Gabi Tamaş a afirmat că preferă să urmărească meciuri de acasă, decât din tribune, întrucât sime că doreşte să intre pe teren, trăind foarte intens fiecare moment.

De ce nu merge Gabi Tamaş la meciurile echipei naţionale

”(n.r. te duci la meciurile naţionalei?) Nu. (n.r. nici dacă primeşti invitaţie?) Nu e vorba de primit invitaţie, nu am fost aşa... poate rar m-am mai dus.

Dar nu îmi place să stau în tribună şi să văd un meci. Sunt foarte nervos şi parcă îmi vine să intru în teren. Şi asta nu... mai bine stau acasă!

Stau acasă şi mă uit aşa, la televizor, decât să mă duc acolo. Sunt şi puţin superstiţios, să zici. (n.r. le-ai putea purta ghinion?) Nu cred că e vorba de ghinion.

Ăsta sunt eu. (n.r alţi colegi, precum Moţi, se duc) El s-a lăsat, eu încă nu, încă mai pot şi, îţi dai seama, sunt... adrenalina aia, <<intră, mă, aleargă>>.

Poate mă vezi că ţip pe acolo, prin tribună”, a declarat Gabi Tamaş, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare