Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este "eroul român" ucis la Londra în noptea de Revelion! Plecase din ţară pentru studii şi a fost înjunghiat după ce a sărit să-şi apere colegii şi pe milionarii care petreceau. Ce spun martorii

Cine este "eroul român" ucis la Londra în noptea de Revelion! Plecase din ţară pentru studii şi a fost înjunghiat după ce a sărit să-şi apere colegii şi pe milionarii care petreceau. Ce spun martoriigalerie foto

Special

Comentarii

Tudor Simionov, canotor dinamovist, a fost ucis în noaptea de Revelion, la Londra, unde era bodyguard la un club de noapte. El şi-a apărat colegii, fiind considerat erou de presa engleză.

Sportivul lucra în echipa de securitate a unui club exclusivist din London’s Park Lane, iar la 5 dimineaţa, mai mulţi indivizi au încercat să intre cu forţa în club, înarmaţi cu săbii şi cutite.

Simionov şi colegii lui s-au opus, iar în incidenteul care a urmat tânărul canotor a fost înjunghiat mortal, după ce a sărit să-şi apere colegii.

Presa din Anglia l-a numit “erou” pentru curajul său. Doi dintre colegii săi, de 29 şi 37 de ani, şi o femeie de 29 de ani, au fost răniţi în incident, însă se află în afara oricărui pericol.



Un bărbat de 26 de ani a fost arestat în urma acestui incident.

"Costumul lui era îmbibat în sângele care îi curgea din piept. Nu purta vestă de protecţie şi a murit în faţa mea. Ceilalţi bodyguarzi erau bătuţi şi el a mers acolo să-i ajute! A fost afară doar 30 de secunte şi atunci a fost înjunghiat. Este un erou! A murit în timp ce încerca să-şi salveze colegii. S-a bătut cu 9 atacatori", a povestit Leroy Rose, un promoter aflat la faţa locului şi care a încercat să-l salveze pe Tudor după ce a fost înjunghiat.

A plecat din ţară să-şi continue studiile!
Simionov avea 33 de ani şi plecase în Anglia de două luni, pentru a-şi continua studiile masterale, el fiind absolvet al facultăţii de Marketing la ASE Bucuresti

Potrivit CS Dinamo, el a fost medaliat cu bronz la Europenele MASTER (veterani) din 2017 pentru Dinamo. Anul acesta ar fi trebuit să se însoare cu prietena lui, Mădălina Anghel, care îl însoţise la Londra.

O prietenă de familie a fostului canotor, Ani Mironov, a dezvăluit pentru ProSport că Tudor plecase la Londra cu un ţel extrem de bine definit: dorea să-şi încheie cursurile şi s-a angajat pentru a putea susţine facturile costisitoare.

"A vrut să continuie studiile, visa să devină CEO (manager general). A plecat mai întâi în Olanda să urmeze cursuri de Masterat, apoi s-a gândit că cel mai bine este în Anglia şi a plecat în UK, pentru a-şi urma visul şi a deveni CEO. Acolo, lucra, pentru că sunt scumpe cursurile şi îi mai lipseau nişte bani, era nevoie de nişte bani în plus", spune Ani Mironov, citată de ProSport.

Petrecere cu tentă sexuală pentru milionari

Cotidianul The Sun oferă detalii despre petrecerea organizată în noaptea dintre ani în clădirea situată în Mayfair, unul dintre cele mai scumpe districte ale Londrei. Englezii susţin că petrecerea fusese organizată de Edward Davenport (foto jos, în dreapta) un bărbat recunoscut pentru faptul că organizează petreceri cu tentă sexuală unde intrarea costă mii de lire sterline.

"(n.r. Tudor) A fost atacacat de o bandă şi înjunghiat în piept în timp ce încerca să-i protejeze pe bogaţii invitaţi de la petrecerea de Anul Nou.

Se spune că evenimentul - cu femei în pantofi cu toc şi lenjerie - a fost organizat de Edward Davenport. Este un bărbat care îşi trăieşte viaţa ca un lord şi care a fost condamnat pentru fraudă, recunoscut pentru faptul că organizează petreceri pline de sex şi alcool pentru tinerii aristocraţi!

Un vecin al clădirii Park Lane cotată la 12,5 milioane de lire care a fost la locaţia petrecerii ne-a declarat: "Înainte de bătaie, tinere îmbrăcate în ţinute sexy şi în lenjerie inimă intrau şi ieşeau din clădire. Părea un eveniment cu temă sexuală"
", notează The Sun. Englezii susţin că cei care şi-au dorit o masă la petrecerea în cauză au plătit până la 2000 de lire sterline.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romaniasimionovtudor simionovroman ucis londra 

viewscnt
Articole similare