Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este KF Laci şi la ce trebuie să se aştepte Universitatea Craiova în confruntarea din turul 2 preliminar

Cine este KF Laci şi la ce trebuie să se aştepte Universitatea Craiova în confruntarea din turul 2 preliminar
Comentarii

Universitatea Craiova va evolua împotriva formaţiei albaneze Laci, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la Nyon.

Dacă va trece de Laci, din Albania, Universitatea Craiova o va întâlni pe Anderlecht Bruxelles. Oltenii evoluează în deplasare, în primul meci din turul al doilea, joi, de la ora 20.00. Meciurile din această fază sunt programate la 22 şi 29 iulie.

Turul trei preliminar din Conference League se joacă la 5 august şi la 12 august.

Cine este KF Laci, adversara Universităţii Craiova

Club fondat în urmă cu 61 de ani, Klubi i Futbollit Laci îşi joacă meciurile de pe teren propriu pe Laci Stadium, o arenă cu doar 2.300 de locuri. Formaţia albaneză este deţinută de omul de afaceri Pashk Laska, cel care ocupă şi funcţia de preşedinte al clubului. De când a preluat echipa (2002), Laska a condus-o pe Laci spre Cupa Albaniei în două rânduri şi Supercupa Albaniei.

Echipa albaneză este antrenată în prezent de Shpetim Duro, un tehnician experimentat, în vârstă de 61 de ani.

Formaţia sa a trecut în primul tur preliminar din Conference League de muntenegrenii de la Podgorica. Anul trecut, ei s-au oprit în turul doi după ce au fost eliminaţi de israelienii de la Hapoel Beer Sheva.

Căpitanul formaţiei este Aleksandar Ignjatovic, un fundaş sârb care a jucat la Feyenoord Rotterdam. Cei mai bine cotaţi jucători din lot sunt Regi Lushkja şi Juljan Shehu, doi mijlocaşi cotaţi la 350 de mii de euro. Atacantul senegalez Saliou Guindo este principalul transfer făcut în ultima vreme de KF Laci. Acesta a fost titular în victoria clară din primul tur cu FK Podgorica, scor 3-0.

Afla mai multe despre: kf laciuniversitea craiova 

viewscnt
Articole similare