Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este noul favorit al lui Gigi Becali de la FCSB! ”E şi U21, îmi place mie mai mult de el şi cu asta basta!”

Cine este noul favorit al lui Gigi Becali de la FCSB! ”E şi U21, îmi place mie mai mult de el şi cu asta basta!”

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat, duminică, cu UTA Arad, scor 1-1, în deplasare, iar la finalul partidei Becali nu a fost mulţumit de mai mulţi jucători.

Răzvan Oaidă a fost cel care pierdut mingea la golul marcat de Desley Ubbink, iar finanţatorul FCSB a hotărât să îl înlocuiască cu Darius Olaru. Oaidă a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători de Bacali, iar în sezonul trecut a fost folosit în echipă, chiar dacă nu era în formă.

În acest moment, latifundiarul din Pipera are un nou favorit la echipă. Acesta este fundaşul stânga Sorin Şerban, fotbalist care a jucat în locul lui Risto Radunovic în ultimele 3 partide. 

Becali: ”Îmi place mie mai mult de el şi cu asta basta”

”Eu consider că Şerban ne ajută mai mult în atac decât Radunovic. Cu Radunovic nu s-a întâmplat nimic, nu are nicio vină, a fost schimbat doar din punct de vedere al jocului, m-am gândit că Şerban e mai bun în atac. E şi U21, îmi place mie mai mult de el şi cu asta basta”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Şerban a fost promovat la prima echipă a FCSB-ului, după ce sezonul trecut a evoluat la trupa secundă a roş-albaştrilor, în Liga 3. Fundaşul stânga a jucat în partidele contra Universităţii Craiova şi a celor de la UTA Arad. De asemenea, el a evoluat şi în meciul de coşmar din Conference League, contra lui Şahtior Karagandy. În partida respectivă, FCSB a fost eliminată în turul 2 preliminar, iar Şerban a intrat la puază în locul lui Risto Radunovic. 

Becali continua să comande schimbările, fără să ţină cont de antrenorul care se află la cârma echipei. După doar 30 de minute în meciul cu UTA, Gigi Becali o hotărât să efectueze 3 schimbări. Cristea, Dumiter şi Oaidă au fost înlocuiţi cu Coman, Cordea şi Olaru.

În urma rezultatului de duminică seara, FCSB ocupă locul 4, cu cinci puncte, după CFR Cluj, nouă puncte, Rapid şi FC Botoşani, cu câte şapte puncte. UTA este pe locul 6, tot cu cinci puncte, după Farul Constanţa.  

Afla mai multe despre: becali-fcsb-liga 1-şerban 

viewscnt
Articole similare