Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este Răzvan Ducan, tânărul portar de la FCSB care i-a luat faţa lui Andrei Vlad la Giurgiu

Cine este Răzvan Ducan, tânărul portar de la FCSB care i-a luat faţa lui Andrei Vlad la Giurgiu

FCSB

Comentarii

Pe foaia de joc a meciului de la Giurgiu, FCSB nu l-a avut pe Andrei Vlad, cel pe care patronul "roş-albaştrilor" îl descria ca fiind "Messi al portarilor". În schimb, Nicolae Dică a mizat pe un alt tânăr şi promiţător portar, Răzvan Ducan.

Ducan are 17 ani şi a făcut pregătirea de vară alături de prima echipă, fiind folosit de antrenorul Nicolae Dică în câteva dintre amicalele veri.

Născut pe 7 februarie 2001, tânărul goal-keeper al FCSB îl are ca idol pe Ciprian Tătăruşanu pe care îl consideră "un portar complet" şi este din acest an, a treia opţiune pentru postul de portar din lotul vicecampioanei României.

Răzvan Ducan este internaţional de tineret sub 17 ani şi a ajuns la FCSB de la Centrul de Excelenţă Buzău – CS Unirea Petrolul Videle. La naţionala de tineret sub 17 ani, Ducan a bifat patru partide şi a apărat poarta Romaniei în preliminariile Campionatului European, evoluând în meciurile cu Ungaria, Cipru şi Austria.

În sezonul trecut, tânarul portar a fost titularul echipei sub 19 ani a FCSB, formaţie cu care s-a calificat în finala Cupei României, finală pierdută de roş-albastri la penalty-uri.

Chiar dacă decizia lui Nicolae Dică de a-l păstra rezervă la Giurgiu pe Ducan a fost surprinzătoare, cel mai probabil antrenorul FCSB-ului va apela la un fel de rotaţie şi, în runda următoare, Andrei Vlad va reveni pe bancă ca rezervă a lui Bălgrădean.

Afla mai multe despre: fcsbrăzvan ducanandrei vlad 

viewscnt
Articole similare