Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este românul care l-a umilit pe Maradona într-un meci oficial? "Era ca un star de Hollywood"

Cine este românul care l-a umilit pe Maradona într-un meci oficial? "Era ca un star de Hollywood"

Fotbal

Comentarii

Ion Marin l-a întâlnit pe Maradona ca aversar în 2011 pe când aceştia antrenau în Emiratele Arabe Unite, un meci de coşmar pentru starul argentinian.

Fostul antrenor al celor de la Dinamo, Ion Marin, face parte din amintirile triste ale lui Maradona. În 2011, acesta era antrenor în Emiratele Arabe la Dubai Club iar Maradona antrena pe Al Wasl. Echipa antrenată de român a câştigat atunci cu scorul de 5-0 în faţa echipei antrenate de Maradona. Surpriza era şi mai mare având în vedere că Dubai Club era un club mic în campionat în comparaţie cu Al Wasl. Românul avea un salariu de numai 300.000 de euro, salariu mic pentru lumea arabă. Maradona în schimb era plătit cu 5 milioane de euro pe an.

"Dumnezeu să-l ierte! Am rămas uluit când am aflat, mai ales că o mai putea duce câţiva ani liniştit, dacă s-ar fi protejat. Uite, şi eu îmi revin acum după o operaţie de prostată, am avut ceva emoţii mari! Maradona a fost o figură. Au trecut nouă ani de atunci, de când ne-am întâlnit, dar episodul îmi este viu în minte. Era ca un star de Hollywood, toţi roiau pe lângă el. Logic, având în vedere că era plătit cu 5 milioane de euro pe an, iar în staff-ul său avea 17 inşi, care fiecare făcea treabă pe felia lui, el doar venea şi inspecta. Am vorbit şi înainte de meci, s-a interesat cine sunt, de unde sunt, dar nu părea că aude răspunsurile mele" a povestit Ion Marin pentru libertatea.ro.

Ion Marin a câştigat 7 trofee ca fotbalist pentru Dinamo Bucureşti cu care a ajuns în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, fiind prima formaţie din România care a reuşit acest lucru. Ca antrenor, Ion Marin a câştigat un titlu de campion cu Dinamo Bucureşti şi o cupă a României cu Petrolul Ploieşti.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: maradonaion marin 

viewscnt
Articole similare