Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine o mai opreşte pe Liverpool în acest sezon? Campioana Europei a distrus-o şi pe Manchester City

Cine o mai opreşte pe Liverpool în acest sezon? Campioana Europei a distrus-o şi pe Manchester City galerie foto

Premier League

Comentarii

În etapa a 12-a din Premier League, Liverpool a învins-o pe Manchester City cu scorul de 3-1. Echipa lui Klopp conduce astfel clasamentul cu 34 de puncte, opt peste ocupanta locului 2, Leicester. De cealaltă parte, City este pe 5, cu 25 de puncte.

LIVE TEXT | Liverpool - Manchester City 3-1 (Fabinho 6', Salah 13', Henderson 51' / Bernardo Silva 79')

Final. 

Min 79 - GOOOL!!! Bernardo Silva reduce din handicap din pasa lui Angelino.

Min 51 - GOOOL!!! Mane marchează din centrarea lui Henderson.

Min 28 - Ocazie mare Man City! Angelino trage în bară.

Min 13 - GOOOL!!! Salah face 2-0!

Min. 8 - Golul e validat. Liverpool conduce cu 1-0.

Min. 7 - Arbitrul aşteaptă decizia VAR.

Min. 6 - GOOOL!!! Fabinho deschide scorul pentru Liverpool! 

Min. 1 - A început derby-ul! 


"Cormoranii" au o şansă uriaşă de a lua un avans considerabil faţă de campioana Manchester City, în fruntea clasamentului. Înaintea acestei partide, Liverpool este lider autoritar în Premier League, cu 31 de puncte, la cinci lungimi de următoarele două clasate, Leicester City şi Chelsea, şi la şase de Manchester City. Un succes ar duce-o astfel pe trupa lui Jurgen Klopp la nouă puncte de Manchester City.

Liverpool este neînvinsă în această ediţie de Premier League, având un singur pas greşit, 1-1 cu Manchester United, în primele 11 etape. În schimb, Manchester City are opt succese, o remiză şi două înfrângeri. "Cetăţenii" sunt, însă, în revenire de formă, venind după trei victorii la rând în Premier League, în care au primit un singur gol.

În sezonul trecut din Premier League, duelul de la Liverpool s-a încheiat cu o remiză albă, în timp ce, în retur, Manchester City s-a impus cu scorul de 2-1. De atunci, Liverpoo şi City s-au mai întâlnit în Supercupa Angliei, confruntare din care echipa antrenată de Pep Guardiola a ieşit victorioasă la loviturile de departajare, după ce la finalul celor 90 de minute regulamentare scorul a fost 1-1. În acel meci, Raheem Sterling a deschis scorul rapid, în minutul 12, pentru ca Joel Matip să restabilească egalitatea în minutul 77. Georginio Wijnaldum a fost singurul jucător care a ratat la loviturile de departajare, iar Guardiola şi-a trecut în cont al 28-lea trofeu al carierei.

Liverpool - Manchester City, LIVE TEXT. Echipele probabile

Echipele probabile:

  • Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Lovren, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane.
  • Manchester City: Bravo - Walker, Stones, Fernandinho, Mendy - Gundogan, De Bruyne, B Silva - Mahrez, Aguero, Sterling.

Nu rata meciul dintre Liverpool şi Manchester City, duminică, de la 18:30, live text pe site-ul telekomsport.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: liverpoolcity 

viewscnt
Articole similare