Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciobanu se împacă greu cu schimbarea antrenorului: "A plecat domnul Hagi care avea nişte principii. A venit un antrenor nou, cu alte principii"

Ciobanu se împacă greu cu schimbarea antrenorului: "A plecat domnul Hagi care avea nişte principii. A venit un antrenor nou, cu alte principii"

Farul Constanța

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a patra a Ligii I.

Safranko a egalat pentru gazde în minutul 82, după ce Ciobanu marcase în minutul 39 pentru formaţia oaspete.

"Este dezamăgire mare deoarece vroiam să obţinem cele 3 puncte, aveam nevoie pentru moralul nostru şi să ne dea încredere pentru meciul viitor. Dar asta este, la Sepsi mereu s-a întâmplat aşa, în ultimele 10 minute am primit mereu gol. Ultimele 20 de minute au fost ale lor dar eu spun că am făcut un joc bun în această seară. Este o schimbare, domnul Hagi a stat cinci ani la cârma echipei, aveam nişte principii cu el, acum a venit un nou antrenor, alte principii" a spus Andrei Ciobanu, după meci.

"Cred că am făcut un joc bun azi, am pasat, am dominat, cred că am avut ocazii de a marca foarte mari, dar din păcate, nu am făcut-o. Am dat doar un gol şi a venit golul lor, care aşa s-a întâmplat şi plecăm de aici cu un punct. Nu ştiu dacă avem probleme, trebuie să ne acomodăm, a fost schimbare mare. Mister a venit cu o săptămână înainte să înceapă noul campionat, cred că ne mai trebuie puţin timp să ne acomodăm cu el. Am luat o mulţime de goluri în primel meciuri, dar meciul trecut, când am luat cele mai multe goluri, am fost cu un om în minus. Cred că azi ne-am făcut jocul, am primit un gol meritat de ei, dar am ratat foarte mult. Cred că trebuia să câştigăm jocul de azi" a explicat Virgil Ghiţă.

Afla mai multe despre: ciobanu 

viewscnt
Articole similare