Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciobotariu, supărat după eşecul cu Dinamo: ”Aş vrea să am şi eu acasă un arbitraj ca acesta”

Ciobotariu, supărat după eşecul cu Dinamo: ”Aş vrea să am şi eu acasă un arbitraj ca acesta”

Superliga

Comentarii

Liviu Ciobotariu spune că este foarte nemulţumit de faptul că jucătorii săi au luat gol cu Dinamo din fază fixă, deşi i-a avertizat că aceste situaţii sunt foarte periculoase. Antrenorul lui FC Botoşani s-a declarat nemulţumit şi de arbitraj.

Dinamo s-a impus cu 1-0 în faţa lui FC Botoşani, după un gol marcat dintr-o centrare din corner, în minutul 88. Ciobotariu se declară supărat, deoarece spune că exersat aceste faze la antrenamente:

”Sunt supărat pentru faza  în care am primit gol, după o fază fixă. Am discutat acest lucru, am studiat adversarul, ştiam că e o echipă puternică la fazele fixe. Etapa trecută am câştigat în minutul 93, astăzi am pierdut în minutul 89, avem de învăţat din această înfrângere. Trebuie să fim mult mai responsaibili şi aici mă refer la fazele fixe, pentru că primim foarte multe goluri din faze fixe. Jocul îmi dă speranţe. Dacă nici jocul nu era aşa cum mi-aş fi dorit, atunci probabil că aş fi fost foarte îngrijorat.

(Despre un posibil penalty la Patache) De obicei, eu nu comentez arbitrajul, dar, sincer, mi-aş dori un arbitraj ca acesta să am şi eu ”acasă”. Mi-a plăcut cum a arbitrat pentru gazde. S-au mai adunat şi la noi. Dacă se fac greşeli, se fac de cele mai multe ori împotriva noastră şi atunci îţi pui un semn de întrebare”,
a declarat Liviu Ciobotariu.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariudinamo 

viewscnt
Articole similare