Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciorba reîncălzită merge la Dinamo! Rednic vrea să aducă la echipă un fotbalist care n-a mai jucat din vara trecută

Ciorba reîncălzită merge la Dinamo! Rednic vrea să aducă la echipă un fotbalist care n-a mai jucat din vara trecută

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a declarat că are nevoie de transferuri în cel mai scurt timp pentru a salva echipa de pe locul de baraj pe care se află în acest moment.

Pe lângă posibilul interes pentru Logan Bailly (portar, 32 de ani), Sebastian Locigno (fundaş, 23 de ani) şi Naser Aliji (fundaş, 24 de ani), Rednic se gândeşte serios să-l readucă la Dinamo pe Zie Diabate!

Lansat chiar la Dinamo Bucureşti în urmă cu un deceniu, Zie a devenit liber de contract vara trecută şi nu şi-a mai găsit niciun alt angajament. Ivorianul a jucat ultima dată la Olimpique Nimes, în Franţa, dar mai are în palmares Niort, Ajaccio, Dijon, Gent şi Standard Liege.

În aprilie 2013, într-un interviu oferit de Zie Diabate pentru footafrica.fr a fost halucinant, la prima vedere, mai ales pentru cei ce-l cunosc pe ivorianul care a jucat în Ştefan cel Mare între anii 2008 - 2011. "Românii sunt raşişti. La început mi-a fost greu în România. Mi se strigau tot felul de lucruri din tribune, se imitau diverse animale".

"Sper că săptămâna aceasta ne vom întări, altfel nu văd cum pot s-o scot la capăt cu jucătorii ăştia. Încerc cu lotul avut la dispoziţie să ne calificăm în cupă, e un obiectiv important, sper ca jucătorii să apară. Până la finalul săptămânii să am cinci jucători. Doi au deja bilete luate, până duminică sper să fie cel puţin patru nume noi. Pe unii jucători îi cunosc, i-am văzut. Sper să nu cadă avionul cu ei, Doamne fereşte, sau să se ducă în altă parte", a spus Rednic imediat după egalul cu Chiaja din ultima etapă a sezonului regulat.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamojucatoriinteres 

viewscnt
Articole similare