Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Deac, despre faptul că CFR nu joacă spectaculos: ”Ne dorim să luăm titlul în orice condiţii!”

Ciprian Deac, despre faptul că CFR nu joacă spectaculos: ”Ne dorim să luăm titlul în orice condiţii!”

Superliga

Comentarii

Ciprian Deac spune că egalul de la Craiova, scor 0-0, este un rezultat echitabil. Mijlocaşul lui CFR Cluj spune însă că şi terenul le-a pus mari probleme.

Craiova şi CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0. Un rezultat despre care Deac spune că este corect, având în vedere ce s-a întâmplat în teren. Internaţionalul român susţine că lupta pentru titlu se va da până la final, dar speră că CFR va ieşi învingătoare.

”Este un rezultat echitabil. Este un teren pe care se câştigă foarte greu. Ce pot să spun? Ne mulţumim şi cu un punct. Eu cred că campionatul se joacă până în ultima etapă. Sunt echipe echilibrate şi se joacă până la final. Trebuie să fim pregătiţi să jucăm pe orice teren, în orice condiţii. Ne dorim să câştigăm campionat în orice condiţii, indiferent dacă jucăm cel mai urât fotbal sau cel mai frumos. Dacă vă uitaţi la golurile pe care le-am marcat, nu cred că jucăm atât de urât. Suntem o echipă care pregătim foarte bine fazele fixe, avem talie, am marcat foarte mult din faze fixe, ăsta este fotbalul. Totul depinde de noi, deocamcată suntem pe primul loc”, a declarat Deac pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr clujcs u craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare