Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Deac, după primul meci ca titular în acest sezon: ”Am nevoie de jocuri, de ritm”. Ce spune despre concurenţa de la CFR

Ciprian Deac, după primul meci ca titular în acest sezon: ”Am nevoie de jocuri, de ritm”. Ce spune despre concurenţa de la CFR

CFR Cluj

Comentarii

Jucătorul celor de la CFR Cluj, Ciprian Deac (37 de ani), a tras concluziile după victoria reuşită în faţa celor de la FC Botoşani.

CFR Cluj a învins, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

Clujenii au condus cu 2-0 la pauză, prin dubla reuşită de Philip Otele, în minutele 21 şi 36. 

CFR şi-a securizat victoria cu golul din penalty al lui Tachtsidis, din minutul 61. 

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 65, prin Eduard Florescu şi au rămas în zece jucători după eliminarea lui Fabrice Olinga, din minutul 69. 

Până la final, tabela a rămas neschimbată şi CFR Cluj s-a impus cu 3-1.

Ciprian Deac, după primul meci ca titular în acest sezon: ”Am nevoie de jocuri, de ritm”

Ciprian Deac a revenit în primul ”11” al CFR-ului după mai bine de patru luni şi a jucat 63 de minute.

La capătul partidei, acesta a vorbit despre cum se simte în momentul de faţă şi de cât timp ar mai avea nevoie pentru a-şi recăpăta forma de odinioară.

”A fost un joc plăcut, echipa a jucat bine, ne-am creat foarte multe ocazii, am pasat mult între linii. Prima repriză a fost una bună spre foarte bună pentru noi.

După cum ştiţi, pot să mă antrenez de trei ori pe zi. Dacă nu joc, degeaba. Doar prin jocuri îmi revin. Am nevoie de meciuri şi de ritm. E clar că nu sunt la 100%. Dacă voi juca trei-patru meciuri pot atinge forma dinainte să mă accidentez.

Mister e un antrenor căruia îi place să atace. De aia am şi marcat multe goluri. Partea rea e că şi primim goluri. Apărarea câştigă campionate.

Sunt obişnuit cu concurenţa. Aici s-au făcut mereu multe transferuri. Unii au venit, alţii au plecat. Important e ca cei care vin să ştie ce înseamnă CFR”, a declarat Deac, după meci.

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare