Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, după ce Mititelu l-a dat afară de la U Craiova: ”Eu sunt cuminte. Prefer să las de la mine!” | EXCLUSIV

Nicolae Dică, după ce Mititelu l-a dat afară de la U Craiova: ”Eu sunt cuminte. Prefer să las de la mine!” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Nicolae Dică a petrecut doar o lună pe banca lui FCU Craiova 1948!

Nicolae Dică a rămas din nou fără echipă, după ce a fost pus pe liber de Adrian Mititelu. Dică a fost antrenorul celor de la FCU Craiova 1948 timp de o lună.

Clarificările lui Dică după despărţirea de U Craiova: ”Eu sunt cuminte. Prefer să las de la mine!” | EXCLUSIV

Nicolae Dică a rezistat doar o lună pe banca celor de la FCU Craiova. A preluat echipa la data de 7 iulie, în etapa a doua, după eşecul suferit de olteni cu FCSB (1-3), în runda inaugurală a noului sezon. 

Dică a venit cu noi clarificări după ce a plecat din Oltenia.

”Am văzut declaraţii pe la alte posturi că sunt cuminte. Da, sunt cuminte că aşa sunt eu, dar în sensul că nu vreau să mă cert, prefer să las de la mine şi să plec de acolo, dar nu cu ceartă. La asta s-a referit patronul când a zis”, a declarat Dică la Orange Sport. 

Dică a petrecut doar o lună pe banca lui FCU Craiova 1948, timp în care a disputat cinci meciuri, reuşind două victorii şi trei eşecuri.

Totodată, Dică a avut două mandate ca principal şi la FCSB (7 iunie 2917 - 23 decembrie 2018 şi 26 iulie - 1 noiembrie 2022)., acolo unde a colaborat de fiecare dată şi cu Mihai Stoica.

BREAKING | Adrian Mititelu a rostit numele antrenorului dorit la FC U Craiova 1948: ”Azi am vorbit cu el. O să plece toată lumea dintre cei care sunt acum”

Afla mai multe despre: nicolae dicăfc u craiovasuperligafcsb 

viewscnt
Articole similare