Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica îi spune ”pas” lui Mario Camora la naţională! Argumentele fostului atacant al României

Ciprian Marica îi spune ”pas” lui Mario Camora la naţională! Argumentele fostului atacant al României
Comentarii

Ciprian Marica (34 de ani) a ţinut să clarifice poziţia sa referitoare la convocarea lui Mario Camora (33 de ani) la echipa naţioanală.

Fostul vârf al României a explicat faptul că din moment ce Mario Camora este căpitanul CFR-ului, acest lucru este o dovadă clară a valorii fundaşului stânga. Însă, Marica militează pentru ca la naţională să fie convocaţi doar români, cu excepţia situaţiei în care ar putea fi naturalizat un fotbalist care să poată face diferenţa meci de meci.

”Am tot fost întrebat în ultimele zile de ce nu îl vreau eu pe Camora la echipa naţională. Hai să lămurim asta aici, o dată pentru totdeauna. Nu-mi displace Camora, doar faptul că e căpitanul echipei lui Dan Petrescu ar fi de ajuns să-i demonstreze valoarea.

Eu am fost întrebat ce părere am despre naturalizarea unor străini pentru echipa naţională, nu punctual despre Camora. Aşa că răspunsul meu nu a fost despre Camora în mod special.

Îmi susţin şi aici afirmaţia, eu sunt mai naţionalist, îmi doresc români pentru România. Altfel de ce mai chinuim echipele de club cu reguli neprofesioniste cu U21 şi cu juniori în teren, dacă noi ne gândim să naturalizam jucători străini de 28- 30 de ani?

Repet, este părerea mea şi mi-o menţin . Poate fi schimbată doar dacă străinul în cauză ar fi Messi. Înţelegeţi voi la ce mă refer, la un jucător care să facă diferenţa meci de meci, nu la plombe într-un joc sau altul.
Eu am încredere în fotbalistul român.. Şi în echipa naţională! Să le ţinem pumnii!
HAI ROMÂNIA!!!!”
, a scris pe pagina sa de Facebook, sâmbătă, Ciprian Marica.

25 de goluri în 72 de selecţii a marcat Ciprian Marica pentru România. Fostul atacant este al patrulea cel mai bun marcator din istoria naţionalei, la egalitate cu Viorel Moldovan. 

Afla mai multe despre: ciprian maricaromaniacamora 

viewscnt
Articole similare