Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu a primit încredere totală de la AC Milan înainte de meciul din Champions League. Ce a spus antrenorul

Ciprian Tătăruşanu a primit încredere totală de la AC Milan înainte de meciul din Champions League. Ce a spus antrenorul

Serie A

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu are şanse mari să fie titular în meciul dintre AC Milan - Porto, din Champions League, din această seara, de la ora 22:00.

Stefano Pioli, antrenorul echipei AC Milan, a anunţat la conferinţa de presă că internaţionalul român are toată increderea din partea clubului, lăsând de inţeles că va fi titular in această seara in Champions League. 

"O să avem un meci foarte important, dar nu este decisiv. Ibrahimovic? Cu el pe teren suntem mai puternici, dar nu va începe din primul minut. În privinţa portarului, avem încredere totală în Tătăruşanu", a spus Pioli, pentru Sport Mediaset.

Primul 11 probabil al echipei AC Milan pentru meciul cu Porto: Tătăruşanu - Kalulu, Tomori, Kjaer, Calabria - Bennacer, Tonali - Krunic - Saelemaekers, Giroud, Leao

După accidentarea lui Mike Maignan, Ciprian Tătăruşanu este titular în meciul cu Verona, scor final 3-2.

Ultimul meci pentru portarul român a fost în urmă cu un an. Pe 26 octombrie 2020, Tătăruşanu era integralist în remiza cu AS Roma, 3-3. 

În urma acestui succes, AC Milan a urcat pe primul loc în Serie A, cu 22 de puncte după 8 etape, cu un punct peste Napoli, care are un meci mai puţin. 

 

Afla mai multe despre: ac milanciprian tatarusanu 

viewscnt
Articole similare