Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu, cel mai bun om de pe teren în derby-ul Milan - Inter! Ce notă i-au acordat italienii

Ciprian Tătăruşanu, cel mai bun om de pe teren în derby-ul Milan - Inter! Ce notă i-au acordat italienii

AC Milan

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a fost eroul Milanului în derby-ul cu Inter, după ce a apărat un penalty al marii rivale.

Milan şi Inter s-au întâlnit, duminică seara, în primul ”Derby della Madonnina” al sezonului. Campioana Italiei şi formaţia lui Ciprian Tătăruşanu au reuşit doar să remizeze, scor 1-1.

Cu Mike Maignan încă accidentat, portarul român a fost titular între buturile lui AC. Prestaţia sa a fost una decisivă, care i-a obţinut un punct echipei sale.

Inter a deschis rapid scorul, de la punctul cu var, prin Calhanoglu. Tătăruşanu a plonjat, iar turcuul a bătut pe mijloc, după ce a aşetptat să vadă ce va face portarul.

Minute mai târziu, Milan a egalat, graţie unui autogol al lui De Vrij, însă Inter ar fi putut reveni rapid în avantaj. La doar 10 minute după egalare, oaspeţii au mai obţinut un penalty.

De această dată nu Calhanoglu, ci Lautaro Martinez a executat lovitura de la 11 metri, însă argentinianul nu s-a putut ridica la nivelul colegului său turc.

Ciprian Tătăruşanu, cel mai bun om de pe teren în derby-ul Milan - Inter!

Tătăruşanu a apărat penalty-ul atacantului lui Inter şi a stabilit scorul final, 1-1. În afara paradei decisive de la 11 metri, portarul român a mai avut câteva intervenţii salvatoare pentru echipa sa.

Prestaţia fostului internaţional român i-a mulţumit pe italieni, iar aceştia i-au acordat cea mai bună notă din derby. Jurnaliştii de la La Repubblica l-au numit ”eroul serii” şi i-au dat calificativul şapte.

A simţit, a crezut, a intervenit! Nu se aştepta să joace un asemenea derby. Penalty-ul salvat l-a făcut eroul serii”, au scris cei de la La Repubblica.

Pe lângă Tătăruşanu, un alt fotbalist a primit tot nota şapte. Acela a fost fostul său coechipier, Hakan Calhanoglu, acum jucătorul marii rivale, care a deschis şi scorul.

Şi jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au avut cuvinte de laudă pentru român şi i-a acordat circumstanţe atenuante pentru unicul gol încasat împotriva campioanei Italiei.

De la Donnarumma la Maignan şi acum la Tătăruşanu, care continuă să convingă. Nu a putut face nimic la penalty-ul lui Calhanoglu, dar a intervenit excelent la lovitura lui Lautaro Martinez”, a notat Gazzetta dello Sport.

Afla mai multe despre: ac milan 

viewscnt
Articole similare