Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tătăruşanu, magistral în AC Milan - Inter! L-a ghicit pe Lautaro Martinez şi a apărat penalty-ul prin care rivala se putea desprinde

VIDEO | Tătăruşanu, magistral în AC Milan - Inter! L-a ghicit pe Lautaro Martinez şi a apărat penalty-ul prin care rivala se putea desprinde

Serie A

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (35 de ani) a fost titularizat, din nou, în poarta lui AC Milan şi nu a dezamăgit nici în derby-ul cu Inter Milano.

VIDEO | Ciprian Tătăruşanu a apărat un penalty în AC Milan - Inter

Derby della Madonnina a început cum nu se poate mai rău pentru AC Milan, care l-a avut în poartă pe Ciprian Tătăuşanu. Fostul jucător al naţionalei României s-a ridicat la nivelul pretenţiilor, după ce a avut câteva intervenţii eroice în meciul din urmă cu câteva zile, cu FC Porto, din Champions League. 

Inter a deschis scorul rapid în meciul cu marea rivală din Milano, în minutul 11. Calhanoglu a venit la punctul cu var, după ce echipa lui Simone Inzaghi a primit o lovitură de pedeapsă. 

Turcul nu a riscat şi a trimis pe centrul porţii pentru 1-0, în timp ce Tătăruşanu a ales partea sa stângă pentru a sări. AC Milan a egalat cu noroc, la şase minute distanţă. În urma unei faze fixe, De Vrij a trimis mingea cu capul în direcţia greşită şi Handanovic a fost învins. 

Tot Inter a obţinut un penalty în minutul 26, atunci când Ballo Toure a fost dezorientat la o fază de atac a adversarilor şi şi-a doborât adversarul direct în propriul careu. 

Oaspeţii au schimbat executantul şi a urmat duelul dintre Lautaro Martinez şi Ciprian Tătăruşanu, care a fost câştigat de portar. 

Românul a ghicit colţul şi s-a întins pentru a reuşi o paradă care nu le-a permis oaspeţilor să se desprindă pe tabelă. În cele din urmă, derby-ul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuac milan interciprian tatarusanu penalty ac milan inter 

viewscnt
Articole similare