Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist vine din Italia la FCSB! Gigi Becali a confirmat mutarea: "Am nevoie de forţă, putere"

Un fotbalist vine din Italia la FCSB! Gigi Becali a confirmat mutarea: "Am nevoie de forţă, putere"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, doreşte să facă opt transferuri la echipă, pentru a întări posturile, înainte de noul sezon în care echipa va ataca titlul în România şi grupele europene. Sunt aşteptate revenirile lui Florin Tănase şi Denis Alibec, iar afaceristul a spus că Malcom Edjouma se va întoarce la echipa campioană a României.

După Florin Tănase şi Denis Alibec, Gigi Becali a confirmat încă o revenire. Fotbalistul soseşte din Italia

FCSB şi-a asigurat matematic titlul în Superliga, după ce a câştigat cu Farul Constanţa, sâmbătă, pe Arena Naţională. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

Clubul care a dominat Superliga în acest sezon vizează grupele Champions League în noua stagiune, iar Gigi Becali şi-a făcut lista cu transferurile pe care le doreşte. 

Sunt aşteptate revenirile lui Florin Tănase şi Denis Alibec, iar de la Farul Gigi Becali îi doreşte pe Louis Munteanu şi Kiki. 

Din noul sezon, FCSB se va baza şi pe Malcom Edjouma. Gigi Becali a confirmat că mijlocaşul francez vine înapoi la echipa cu care a semnat în februarie 2022 şi pentru care FC Botoşani a încasat peste 300.000 de euro. 

Edjouma mai are contract cu FCSB până în iunie 2026, iar Bari, clubul pentru care a evoluat în acest sezon în 22 de meciuri, nu va activa clauza de cumpărare. 

"Şapte, opt jucători iau, din România, din străinătate, neapărat. Îmi place Tachtsidis, dar la mine e alt fotbal. Aşa îmi place şi Bauza, dar pentru trei floricele, nu, că e luptă la mine.

Nu pleacă Olaru, în locul lui Olaru să-l iau, în locul lui Tănase să-l iau? Pe Şut şi Lixandru nu-i schimbă nimeni pe acolo, mai e Baba, mai vine şi Edjouma, ce să fac cu Tachtsidis? Am nevoie la mijloc de forţă, putere. 

Tănase, dacă nu găseşte ofertă bună, vine în iunie. I-am zis să dea răspuns înainte de perioada de pregătire. 

Alibec rămâne o variantă, vedem, că sunt mai mulţi, şapte, opt. Vă zic ca să-l deştept pe Şucu?", a declarat Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat matematic titlul în Superliga. 

 

Afla mai multe despre: malcom edjoumaedjouma fcsbgigi becali fcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare