Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu, titular în partida AC Milan - Verona. Condusă cu 2-0 după primele 45 de minute, AC Milan a întors partida după pauză

Ciprian Tătăruşanu, titular în partida AC Milan - Verona. Condusă cu 2-0 după primele 45 de minute, AC Milan a întors partida după pauză

AC Milan

Comentarii

După accidentarea lui Mike Maignan, Ciprian Tătăruşanu este titular în meciul cu Verona.

Milan a fost şi ea în pericol să piardă primul meci al sezonului în Serie A. Tătăruşanu a avut parte de un debut de sezon în poarta lui Milan de coşmar.

Caprari a deschis scorul după doar şapte minute de joc. La jumătatea reprizei, Verona a primit penalty, iar românul din poarta lui Milan a mai scos o dată mingea din poartă.

Semnalul revenirii a venit după o oră de joc, din partea lui Giroud, care a plasat excelent o lovitură de cap. Milanezii au primit şi ei penalty, iar Kessie a dus scorul la 2-2. Două minute mai târziu, Gunter şi-a dat autogol, iar Milan a urcat provizoriu pe primul loc în Serie A. În final a intrat şi Ibrahimovic, care a ratat o ocazie mare.

Rezumatele zilei din Italia


AC Milan - Verona 3-2

Min 78. Gol Milan! Gunter îşi trimite mingea în propria poartă, iar gazdele preiau conducerea

Min 76. Gol Milan! Frank Kessie transformă o lovitură de la 11m

Min 59. Gol Milan! Olivier Giroud marchează pentru gazde

Min 24. Penalty şi gol pentru Verona. Romagnoli a faultat în careu, iar Alessandro Prontera a dictat penalty. Antonin Baraj transformă şi îl învinge pe Tătăruşanu

Min 7. Gol Verona. Caprari primeşte balonul în interiorul careului, ia o decizie rapidă şi fără emoţii trimite balonul în poartă prin partea stângă.


AC Milan joacă de la 21:45 contra formaţiei Hellas Verona, în etapa cu numărul 8 din Serie A.

Portarul român, Ciprian Tătăruşanu este titular, la scurt timp după accidentarea francezului Mike Maignan, portarul titular al milanezilor.

Echipa de start a milanezilor: Tătăruşanu - Calabria, Romagnoli, Tomori, Toure - Bennacer, Kessie - Saelemaekers, Maldini, Rebic - Giroud

Tătăruşanu, titular la AC Milan

”A jucat doar 5 meciuri sezonul trecut, în Serie A şi Europa League. A închis poarta cu Sparta Praga, a fost decisiv în Cupa Italiei contra lui Torino. A comis erori cu Roma, scor 3-3, în singura partidă jucată în Serie A. Este redutabil la penalty-uri - a apărat 9 în carieră, dintre care unul în faţa lui Fernando Torres.

Ca o curiozitate, Tătăruşanu este şi unul din jucătorii Milanului cu cele mai multe prezenţe în cupele europene, 61. Are şi 73 de selecţii la naţionala României, de la care s-a retras în noiembrie anul trecut.” a scris Gazetta dello Sport despre goalkeeperul român, înainte de partida cu Verona.

În vârstă de 35 de ani, Ciprian Tătăruşanu s-a transferat la AC Milan în 2020, după un sezon la Olympique Lyon şi alte două la Nantes.

Românul a lăsat o impresie bună în Italia, în tricoul Fiorentinei, echipă pentru care a bifat 101 meciuri. La AC Milan, Tătăruşanu are cinci meciuri oficiale bifate până în prezent. El a fost rezerva lui Donnarumma, iar acum este rezerva lui Maignan.

Afla mai multe despre: ciprian tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare