Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Circarul" lui Gigi Becali, protagonist în presa internaţională: "Au vrut să mă aresteze în Arabia Saudită din cauza femeilor"

"Circarul" lui Gigi Becali, protagonist în presa internaţională: "Au vrut să mă aresteze în Arabia Saudită din cauza femeilor"galerie foto

FCSB

Comentarii

Fostul fotbalist al FCSB-ului, brazilianul Elton, a acordat un interviu publicaţiei braziliene UOL Esporte, în care a povestit despre experienţele sale din carieră şi cum era să facă închisoare în Arabia Saudită din cauza unor femei. Materialul a fost preluat de mai multe publicaţii internaţionale

UOL Esporte şi-a îndreptat atenţia asupra brazilian Elton, pe care îl consideră un fotbalist de o înălţime, 154 de centimentri, ce se încadrează mai degeabă pentru nivelul sub 14 ani de fotbal, nu cel profesionist. Cu toate acestea, brazilienii reamintesc faptul că Elton era supranumit  <<Elton Maradinha>>, datorită abilităţilor sale tehnice, chiar dacă este cu unsprezece centimentri mai scund decât celebrul argentinian Diego Armando Maradona. Materialul a fost preluat şi de celebra publicaţie britanică, The Sun.

Printre altele, Elton a povestit cum era să fie arestat în Arabia Saudită din cauza unor fane.

"Făceam poze cu nişte femei. Erau îmbrăcate în hainele lor negre tradiţionale, iar omul de ordine a venit să mă aresteze. M-au dus la maşina poliţiei şi a trebuit să sun şeicul clubului pentru a mă salva. A fost un moment care m-a speriat foarte tare, dar apoi m-am obişnuit cu cultura ţării", a povestit Elton.

Ce spunea Gigi Becali despre Elton

Brazilianul  Elton Jose Xavier Gomes a ajuns în România la începutul anului 2007, la sugestia managerului echipei, Mihai Stoica. Mijlocaşul de doar 21 de ani era cumpărat cu 1,6 milioane de euro şi era prezentat drept un jucător cu o tehnică impecabilă şi cu un mare viitor în faţă.. Elton şi-a demonstrat tehnica în cele câteva luni petrecute în România, dar cam atât. A rămas în memoria fanilor mai mult prin fizicul său (are doar 1,54 m) şi a plecat în vara aceluiaşi an la Al-Nassr, după 9 meciuri jucate la Steaua şi un gol marcat. De atunci, pentru Elton a urmat un periplu pe la mai multe echipe din Golf (Dubai SCS, Al Wasl, Al Fateh, Al-Mesaimeer, Al Qadisyah) şi Brazilia (Fortaleza, Sport Recife).

"Cel mai mare circ ca fotbalist, Elton a fost! Nu am văzut aşa ceva în viaţa mea. Doamneeee! O lua la fugă, făcea două driblinguri, făcea mingea pe la spate, pac, se întorcea ca titirezul. Se învârtea în loc. Am văzut că e pitic. Mă gândeam că d-aia nu l-au luat alţii că e mic. Ce-o fi ăsta? Nu-l vede lumea, e invizibil. A luat-o pe stânga, când i-a dat unul un umăr, s-a dus ghiulea. Avea 32 de kilograme. Când l-am măsurat, avea 1.45 m. şi 32 de kilograme. Am zis să aibă 1.50 măcar", a încheiat apoteotic Gigi Becali, o intervenţie televizată, în urmă cu câţiva ani.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare