Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciro Immobile, tot mai aproape de statutul de legendă la Lazio! Performanţă unică în istoria "vulturilor" realizată de atacant

Ciro Immobile, tot mai aproape de statutul de legendă la Lazio! Performanţă unică în istoria "vulturilor" realizată de atacant

Serie A

Comentarii

Lazio a învins-o duminică pe Genoa, 3-2 şi a ajuns la 20 de meciuri fără înfrângere în Serie A. Elevii lui Simone Inzaghi se bat de la egal la egal cu Juventus pentru titlul de campioană în Italia, iar sezonul excelent al grupării biancoceleste se datorează formei excelente a lui Ciro Immobile.

În meciul cu Genoa, Immobile a marcat al doilea gol al echipei sale şi a realizat o performanţă unică în istoria clubului. Prin golul cu fosta echipă a lui Ionuţ Radu, atacantul italian a ajuns la cota 30 în acest sezon. 

Astfel, Immobile este singurul jucător din istoria lui Lazio care reuşeşte această performanţă în două stagiuni diferite. Sezonul trecut, italianul a marcat 41 de goluri. În toată istoria lui Lazio, doar alţi trei jucători au mai marcat 30+ goluri într-un singur sezon: Silvio Piola (31 de goluri) în sezonul 1936-1937; Giorgio Chinaglia (34 de goluri) în sezonul 1973-1974; Giuseppe Signori (32 de goluri) în sezonul 1992-1993. 

De altfel, Immobile mai poate bifa o performanţă uriaşă la finalul acestui sezon. În acest moment, are 27 de goluri în Serie A şi mai trebuie să înscrie nouă până la finalul stagiunii pentru a egala recordul lui Gonzalo Higuain, care a marcat 36 de goluri pe vremea când juca la Napoli. 

GOLUL MARCAT DE IMMOBILE CU GENOA

Afla mai multe despre: ciro immobilelazio 

viewscnt
Articole similare