Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Niculescu îşi pune toată încrederea în Dan Petrescu: "E cel mai potrivit om pentru echipa naţională"

Claudiu Niculescu îşi pune toată încrederea în Dan Petrescu: "E cel mai potrivit om pentru echipa naţională"

Echipa națională

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a fost ofertat de FRF să preia postul de selecţioner al echipei naţionale.

Claudiu Niculescu îşi pune toată increderea in Dan Petrescu! Ce a spus

Naţionala României caută un nou selecţioner după ce Mirel Rădoi a decis să nu semneze prelungirea contractului, ca urmare a ratării barajului pentru CM 2022 din Qatar.

Federaţia Română de Fotbal a apelat la Dan Petrescu. "Bursucului" i-a fost propus postul de selecţioner, după plecarea lui Mirel Rădoi, iar peste câteva zile tehnicianul din Gruia va oferi răspunsul final. 

Fostul fotbalist Claudiu Niculescu merge pe varianta Dan Petrescu la naţionala României. 

"Meseria de antrenor e diferită faţă de cea de selecţioner şi cred că experienţa contează foarte mult la naţională. In acest moment cred că Dan Petrescu este antrenorul cel mai potrivit pentru echipa naţională", a mărturisit Niculescu. 

Dan Petrescu s-a mai aflat pe lista Federaţiei pentru postul de selecţioner al primei reprezentative în 2017, când tocmai o preluase pe CFR Cluj. Oficialii FRF au negociat cu antrenorul atunci, însă nu au putut ajunge la un acord.

Dan Petrescu a câştigat trei titluri consecutive cu CFR Cluj, între 2018 şi 2020 şi acum ar fi pe lista FRF pentru naţionala României.

România a fost repartizată în grupa B3 din Liga B a Ligii Naţiunilor, la tragerea la sorţi care a avut loc joi. Sorţii au adus Bosnia, Finlanda şi Muntenegru în calea României. 

"Grupa mi se pare foarte grea. De ce mai suntem noi cu nasul pe sus că nu mai suntem ce eram acum 15 -20 de ani...", a conchis fostul fotbalist. 

"Ştiu ceva. E preferatul meu!". Dumitru Dragomir a anunţat cine va fi antrenorul CFR-ului după plecarea lui Dan Petrescu la naţională

Afla mai multe despre: naţională românieidan petrescuclaudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare