Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clauză de reziliere infimă a lui Andrei Burcă la CFR: ”Cine dă banii ăştia, îl ia imediat”. Cât trebuie să plătească orice club interesat pentru a îl transfera

Clauză de reziliere infimă a lui Andrei Burcă la CFR: ”Cine dă banii ăştia, îl ia imediat”. Cât trebuie să plătească orice club interesat pentru a îl transfera

CFR Cluj

Comentarii

Deşi este unul dintre cei mai bine cotaţi jucători din Liga 1, Andrei Burcă (29 de ani) are o clauză de reziliere infimă la CFR, care nu se ridică nici măcar la jumătate din valoarea sa, conform specialiştilor de la transfermarkt.

Adus în Gruia de la FC Botoşani în urmă cu mai bine de trei ani, în schimbul sumei de doar 200.000 de euro, Andrei Burcă reprezintă unul dintre cele mai bune transferuri reuşite de Nelu Varga.

Fundaşul central este cotat în prezent la patru milioane de euro, conform transfermarkt, iar, la 29 de ani, încă mai are destui ani în care poate juca, fiind fundaş central.

S-a tot zvonit că jucătorul cu 12 apariţii la echipa naţională ar fi dorit de diverse formaţii din străinătate, dar, în general, accidentările l-au costat grav pe Burcă.

Revenit de curând pe gazon, apărătorul CFR-ului continuă să demonstreze de ce este considerat unul dintre cei mai valoroşi fundaşi centrali ai României.

Dacă chiar va ajunge să plece din Gruia, trist pentru campioană este că nu va obţine nici măcar jumătate din cota de transfer a fotbalistului său.

”Cine dă banii ăştia, îl ia imediat”

Preşedintele Cristi Balaj a dezvăluit că Burcă are o clauză de reziliere de doar 1,8 milioane de euro, divulgând şi faimoasa clauză de reziliere a lui Dan Petrescu, care este de 500.000 de euro de fapt.

Sunt jucătorii noştri, nu există niciun pericol, doar la Burcă şi la Dan Petrescu există clauze de reziliere. Nu mai ştiu exact la Burcă, undeva la 1,8 milioane de euro.

Cine dă banii ăştia, îl ia imediat. Da, Dan Petrescu are jumătate de milion. Pericolul există dacă ai clauză de reziliere şi ar valora mai mult.

În momentul când ai clauză de reziliere, jucătorul, pe parcursul contractului, timpului în care este la tine la club, poate să crească mult mai mult decât valoarea clauzei de reziliere şi poţi să-l pierzi”, a declarat Cristi Balaj, pentru Fanatik.

Trei titluri şi o Supecupă a României a câştigat Andrei Burcă alături de CFR, însumând 139 de apariţii, şapte goluri şi două pase decisive în tricoul campioanei.

Afla mai multe despre: andrei burcă 

viewscnt
Articole similare