Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clauza secretă din contractul lui Luis Suarez cu FC Barcelona. Dezvăluirea făcută chiar de atacant: ce se întâmplă cu uruguayanul la finalul sezonului

Clauza secretă din contractul lui Luis Suarez cu FC Barcelona. Dezvăluirea făcută chiar de atacant: ce se întâmplă cu uruguayanul la finalul sezonului

FC Barcelona

Comentarii

Luis Suarez (32 de ani), atacantul Barcelonei, are o clauză în contractul său cu formaţia catalană cu ajutorul căreia contractul său va fi reînnoit automat în sezonul viitor. Cu o singură condiţie.

Accidentat şi operat, Suarez va lipsi până la finalul acestui sezon din cauza unor probleme la genunchi. Uruguayanul e în continuă recuperare, după operaţie, şi a acordat un interviu celor de la RAC 1, în care a dezvăluit faptul că în contractul său cu FC Barcelona există o clauză prin care actuala sa înţelegere va fi prelungită automat cu un încă un an. Cu o singură condiţie, însă.

Suarez trebuie să joace, sezonul viitor, 60% din meciurile catalanilor pentru a primi o nouă înţelegere pe Camp Nou: "Sezonul urmă tor, dacă joc 60 la sută din meciurile echipei, contractul meu se reînnoieşte automat!", a dezvăluit atacantul.

Contractul actual al lui Luis Suarez cu FC Barcelona expiră în 2021.

Luis Suarez, OUT patru luni! Ratează tot restul sezonului actual

Luis Suarez a fost operat cu succes la genunchiul piciorului drept de către doctorul Ramon Cugat.  Teoretic, uruguayanul va lipsi de pe gazon nu mai puţin de 4 luni. El a suferit o intervenţie chirurgicală care a decurs perfect, iar acum se recupereză în sala de forţă. Suarez a postat un clip video prin care arată cum decurge procesul de recuperare. Sezonul acesta, Suarez a înscris 14 goluri în 23 de meciuri pentru Barcelona în toate competiţiile. În La Liga, "Canibalul" a punctat de şapte ori în 11 partide.

Afla mai multe despre: luis suarezcontractfc barcelona 

viewscnt
Articole similare