Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Clubul aşteaptă răspunsul său pozitiv!” Ionuţ Radu, din ce în ce mai aproape de La Liga

”Clubul aşteaptă răspunsul său pozitiv!” Ionuţ Radu, din ce în ce mai aproape de La Liga

Stranieri

Comentarii

Potrivit presei din Ţara Bascilor, Ionuţ Radu este foarte dorit de Real Sociedad, club care aşteaptă un răspuns de la internaţionalul român.


”Real Sociedad aşteaptă răspunsul pozitiv al lui Ionuţ Radu pentru a face o ofertă clară pentru transferul său” anunţă noticiasdegipuzkoa, un site apropiat de Real Sociedad.

Ionuţ Radu aproape de un transfer în La Liga

Sociedad vrea să-l aducă pe Ionuţ Radu pentru a acoperi poziţia lăsată liberă de Miguel Angel Moya, cel care a refuzat să-şi prelungească acordul scadent la data de 30 iunie. Radu ar urma să-i facă în cele din urmă concurenţă lui Alex Remiro, cel care a fost titular indiscutabil în stagiunea trecută pentru Imanoul Alguacil.

O mutare în Spania ar putea reprezenta o oportunitate nesperată pentru Radu, care se află în umbra lui Handanovic la Inter şi va avea parte de şi mai multă competiţie pe post, după aducerea lui Alex Cordaz. Românul nu a mai fost titular de când juca la Genoa, în 2019, când forma sa bună a motivat-o pe Inter să îl răscumpere de la rivala din Serie A.

Însă, din cauza preţului de 11 milioane de euro plătit de milanezi lui Genoa pentru Radu, este foarte improbabil ca formaţia condusă de Inzaghi să îl vândă definitiv, întrucât nu şi-ar recupera investiţia. Astfel, cel mai probabil, dacă va pleca, goakeeper-ul român va fi trimis într-un nou împrumut, al cincelea de când se află pe San Siro.

În cei opt ani de când este deţinut de Inter, Radu a jucat doar trei partide pentru milanezi, dintre care două în ultimul an şi jumătate. Pentru formaţia Primavera a italienilor, acesta are 58 de apariţii.

Afla mai multe despre: ionuţ raduinter milanoreal sociedad 

viewscnt
Articole similare