Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru Ionuţ Radu! Inter a confirmat transferul unui nou portar

Veşti proaste pentru Ionuţ Radu! Inter a confirmat transferul unui nou portar

Inter Milano

Comentarii

Inter a confirmat transferul lui Alex Cordaz, potar de 38 de ani, adus de la Crotone.

Căpitanul lui Crotone, Alex Cordaz, a fost transferat de Inter pentru o sumă nedezvăluită. Portarul de 38 de ani mai avea un an de contract cu formaţia de abia retrogradată, dar nu a putut rata oportunitatea de a reveni la clubul unde a crescut şi de la care a plecat în urmă cu 16 ani.

Inter a confirmat transferul unui nou portar

În ultima stagiune a Serie A, Cordaz a fost titular în poarta lui Crotone, echipă care a avut cea mai slabă apărare din prima divizie italiană, cu 92 de goluri încasate. Goalkeeper-ul de 38 de ani a jucat în 36 dintre cele 38 de meciuri din campionat şi a încasat 91 de goluri.

După mai bine de şase ani pe coasta de sud a Italiei, Cordaz a părăsit-o pe Crotone şi va deveni, cel mai probabil, a treia opţiune din poarta Interului, după Handanovic şi Radu. Însă, având în vedere că portarul român vrea să fie titular, Cordaz ar fi putut fi adus ca înlocuitorul său, pe bancă, înainte ca Radu să fie vândut sau împrumutat.

În întreaga sa carieră, petrecută majoritar în Italia, dar şi în Slovenia şi Elveţia, Cordaz a jucat în 506 de partide, fără să primească gol în 146 dintre acestea. În total, de 661 de ori s-a marcat în poarta sa.

Afla mai multe despre: interalex cordazserie aportari intertransfer interionuţ radu 

viewscnt
Articole similare