Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul care a trimis un avion privat pentru Hagi şi Popescu: ”Cei de acolo au făcut un efort financiar important”

Clubul care a trimis un avion privat pentru Hagi şi Popescu: ”Cei de acolo au făcut un efort financiar important”

Fotbal intern

Comentarii

Hagi şi Popescu vor fi spectatori de lux la meciul Galatasaray - FC Barcelona, returul optimilor de finală din Europa League. Cei doi foşti mari jucători au plecat din România cu un avion privat, trimis de unul dintre sponsorii clubului turc.

  • Partida din tur dintre FC Barcelona şi Galatasaray s-a încheiat la egalitate, scor 0-0

"Voi fi cu inima împărţită la acest meci. După performanţele pe care le-am avut la cele două echipe, e greu să spun că ţin cu una dintre ele în această partidă. Oricum, FC Barcelona, indiferent de adversarul pe care îl are în faţă, întotdeauna e favorită. E foarte plăcut când te duci la un meci în care nu ţii cu nimeni şi, indiferent cine câştigă, bucuria este aceeaşi.

E frumos să vezi cum clubul la care ai jucat şi la care ai făcut performanţă nu te uită. E frumos când la asemenea evenimente de bagă în seamă. Au făcut şi un efort financiar important cei de la Galatasaray să ne trimită un avion privat, din cauza unei probleme personale pe care a avut-o Gică Hagi. Nu am putut să plecăm cu o cursă de linie.

Dar, după 20 de ani de când am plecat de la Istanbul, iată că oamenii îşi amintesc de noi cu plăcere" , a spus Gheorghe Popescu.

Gheorghe Popescu a evoluat pentru FC Barcelona din 1995 până în 1997, când s-a transferat chiar la Galatasaray. Fostul fundaş central a stat în Turcia până în 2001, când a semnat cu italienii de la Lecce.

Trei trofee a cucerit Popescu alături de catalani, Cupa şi Supercupa Spaniei şi Cupa Uefa. În schimb, alături de Galatasaray, fostul căpitan al naţionalei României şi-a trecut în palmares şapte trofee, 3 titluri de campion, 2 Cupe ale Turciei, o Cupa Uefa şi o Supercupă a Europei.

Gheorghe Hagi a jucat la FC Barcelona din 1994 până în 1996, apoi s-a transferat direct la Galatasaray, unde a rămas până în 2001. În tricoul catalanilor, "Regele" a cucerit doar Supercupa Spaniei, în 1994, în timp ce alături de Galatasaray a câştigat patru titluri de campion, o Supercupă şi două Cupe ale Turciei, o Cupa Uefa şi o Supercupă a Europei.

Afla mai multe despre: hagipopescu 

viewscnt
Articole similare