Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cluburile de fotbal se unesc pe timp de criză. Şi divizionara Gloria Buzău sare în ajutorul autorităţilor şi le pune la dispoziţie hotelul echipei

Cluburile de fotbal se unesc pe timp de criză. Şi divizionara Gloria Buzău sare în ajutorul autorităţilor şi le pune la dispoziţie hotelul echipei

Liga 2

Comentarii

Se măreşte numărul cluburilor care îşi oferă serviciile pentru a ajuta persoanele nevoite să stea în carantină. Divizionara secundă Gloria Buzău a anunţat că hotelul echipei poate fi folosit oricând la nevoie de către autorităţi.

Românii care vin de peste hotare şi care trebuie ţinuţi în carantină se pot caza, în caz de nevoie, şi la hotelurile unor echipe de fotbal. Luni, zeci de persoane venite din Italia au fost băgate în carantină la stadionul din Târgu Jiu şi au folosit hotelul echipei de fotbal. Directorul celor de la Pandurii, Camilian Floroiu, a declarat atunci că nimeni din club nu a fost informat că se va lua această măsură şi că s-au trezit cu oamenii direct la stadion.
 
Şi la Giurgiu a avut loc o situaţie asemănătoare. Un autocar cu români veniţi tot din Italia a ajuns la stadionul Astrei şi de acolo persoanele au fost duse la hotelul de lângă arenă. Acest lucru s-a întâmplat înainte de meciul pe care Astra trebuia să-l joace cu Gaz Metan, în etapa a treia a play-off-ului Ligii I.
 
Divizionara secundă Gloria Buzău vrea să nu fie luată prin surprindere de o astfel de decizie şi astfel directorul Ion Cazan a anunţat autorităţile că hotelul echipei le stă la dispoziţie. 
 
”Cele două spaţii, mini-hotelul de la fotbal, cât şi mini-hotelul de la rugby, ceea ce înseamnă 20 de camere cu 40 de locuri, la momentul ăsta sunt puse la dispoziţie. În situaţia în care va fi nevoie, ele pot asigura izolarea personalului, conform precizărilor Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă. Dar, asta doar dacă va fi cazul”, a declarat Cazan. 

Afla mai multe despre: gloria buzau carantinahotel gloria buzauastra carantina 

viewscnt
Articole similare