Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coechipier celebru pentru Ianis Hagi! Rangers, discuţii avansate cu un fost star de la Arsenal

Coechipier celebru pentru Ianis Hagi! Rangers, discuţii avansate cu un fost star de la Arsenal

Fotbal

Comentarii

Mai multe ziare din Scoţia anunţă că Rangers, formaţie la care joacă Ianis Hagi, este foarte aproape să-l transfer pe Jack Wilshere.

Informaţia confirmată şi de NBC Sports s-ar putea transforma în certitudine în următoarele zile. În vârstă de 28 de ani, Jack Wilshere este liber de contract şi poate ajunge la Rangers din această postură. De 34 de ori selecţionat în prima reprezentativă a Angliei, Wilshere a debutat la Arsenal la vârsta de 16 ani şi 8 luni. Doi ani mai târziu a fost convocat în premieră la naţionala Angliei, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători ai acelor ani.

Acum, Jack Wilshere este liber de contract, iar Steven Gerrard a discutat deja cu el despre posibilitatea de a semna cu Rangers şi a ajuta formaţia de pe Ibrox Park să întrerurupă supremaţia lui Celtic din ultimii ani.

În ultimele două sezoane, Jack Wilshere a jucat pentru West Ham United, formaţie pentru care a bifat doar 16 meciuri.

Măcinat de accidentări, Jack Wilshere a evoluat timp de 8 ani pentru Arsenal, iar în cariera sa a mai bifat experienţe la Bolton sau Bournemouth.

Fotbalistul originar din Stevenage are patru trofee în cariera sa cu Arsenal şi a fost declarat în 2010-2011 cel mai bun tânăr jucător din Anglia. În acelaşi an a fost declarat cel mai bun jucător al tunarilor, iar ultima dată când a ieşit cu adevărat în evidenţă a fost în perioada Bournemouth, când timp de două luni consecutive a fost declarat cel mai bun jucător al lunii în Premier League.

Afla mai multe despre: ianis hagijack wilshere 

viewscnt
Articole similare