Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Colonia" românilor de la Karabukspor a rămas fără antrenor

"Colonia" românilor de la Karabukspor a rămas fără antrenor
Comentarii

Înfrângerea din ultima etapă, 2-4, cu Yeni Malatyaspor, i-a fost fatală lui Erkan Sozeri, antrenorul celor cinci români de la Karabukspor.

“Nu vreau să mai fac rău echipei. Cred că dacă aş rămâne nu ar fi un beneficiu, ci un dezavantaj. Voi discuta despre demisie cu preşedintele clubului şi probabil voi pleca”, a declarat Sozeri în conferinţa de presă de după meci.

Tolga Gul, responsabil al clubului Karabukspor, a anunţat ulterior că demisia tehnicianului a fost acceptată: “Antrenorul a discutat cu mine după meci şi a spus că demisionează. Eu i-am comunicat situaţia preşedintelui clubului, iar după discuţiile cu consiliul de administraţie am acceptat demisia lui Erkan Sozeri”.

Gabriel Torje a marcat un gol în meciul pierdut cu Yeni Malatyaspor (VIDEO AICI). Pe lângă mijlocaşul român, la Karabukspor mai sunt legitimaţi Paul Papp, Valerică Găman, Cristian Tănase şi Gheorghe Grozav.

După şase etape, Karabukspor este prima deasupra liniei, însă poate pica pe loc de retrogradare dacă Antalyaspor o învinge astăzi pe Osmanlispor.

Afla mai multe despre: turciagabriel torjeerkan sozeripaul pappvalerica gamancristian tanase 

viewscnt
Articole similare