Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Comenta!". Robert Niţă a fost în tribună şi l-a scos din minţi pe Dorinel Munteanu, în Voluntari - Oţelul! "Ăsta e respectul faţă de colegi"

"Comenta!". Robert Niţă a fost în tribună şi l-a scos din minţi pe Dorinel Munteanu, în Voluntari - Oţelul! "Ăsta e respectul faţă de colegi"

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a tras concluziile remizei cu FC Voluntari, din Superliga. "Neamţul" a vorbit şi despre disputa pe care a avut-o cu Robert Niţă, care a venit la meciul echipei pentru care joacă fiul său, Andreas.

Dorinel Munteanu, după Voluntari - Oţelul 1-1

FC Voluntari a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu gruparea Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a patra a play-out-ului din Superligă. Lameira a adus un punct pentru echipa lui Dorinel Munteanu, în minutul 90+4.

"Concluzia e că am câştigat un punct mai mult decât meritat. Am făcut o primă repriză slabă, iar pe o greşeală a liniei noastre de apărare, nu s-a ţinut linia, iar adversarul a marcat. După pauză am fîcut schimbări şi am marcat. Rezultatul e echitabil, deşi au fost câteva situaţii controversate, pe care nu vreau să le comentez. Mă bucur pentru echipă. Avem timp până la semifinala de Cupa României să ne refacem, iar cu U Cluj mergem să facem o partidă bună. Va fi un meci extrem de greu cu U Cluj. Nu mă gândesc la finala Cupei, că avem o dublă grea, în play-out şi în Cupă. 

(n.r. - despre posibilul penalty pentru Oţelul) Ştiţi că sunt cel mai suspendat antrenor din Superliga şi nu vreau să mai comentez. Sunt alţii care trebuie să tragă la răspundere, dar sunt satisfăcut că toată România sau cine a văzut meciul a văzut arbitrajul. Nu comentez", a spus Dorinel Munteanu, după remiza cu FC Voluntari. 

Din tribună, Robert Niţă l-a enervat pe Dorinel Munteanu. Antrenorul l-a mustrat pentru ce a făcut în Voluntari - Oţelul 

De asemenea, Dorinel Munteanu a fost întrebat despre disputa pe care a avut-o la final cu cei aflaţi în spatele său, în tribună. Printre cei care l-au supărat pe antrenor a fost şi Robert Niţă, care a avut o remarcă în privinţa unei faze de joc. 

"Robert, care are privilegiul să apară la televizor, comenta nu ştiu ce fază aici. El ar trebui să fie imparţial, dacă tot comentează şi e invitat în studio. Poate să aibă şi doi fii aici, dar din moment ce se duce la televizor, e invitat şi comentează despre echipele din Superligă ar fi decent să nu vorbească sau să se agite pe margine. 

Asta e România şi ăsta e respectul faţă de colegi, că şi el a jucat fotbal. Chiar dacă are băiatul la Voluntari, îi doresc baftă băiatului", a mai spus Dorinel Munteanu. 

Andreas, fiul lui Robert Niţă, este atacant lateral şi a marcat o dată în acest sezon, în opt apariţii pentru FC Voluntari

Afla mai multe despre: robert nitadorinel munteanudorinel munteanu otelulfc voluntari otelul 

viewscnt
Articole similare