Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comitetul Executiv al FRF a aprobat contribuţia financiară a forului pentru implementarea VAR – aproximativ 280.000 de euro

Comitetul Executiv al FRF a aprobat contribuţia financiară a forului pentru implementarea VAR – aproximativ 280.000 de euro

Fotbal intern

Comentarii

Comitetul Executiv al FRF a aprobat, duminică, cu unanimitate de voturi „Implementation of the VAR System in Romanian Top Competitions” şi bugetul acestuia.

Pe 5 iulie este programată începerea pregătirii arbitrilor. Singura problemă ar fi lipsa simulatoarelor, care ar urma să ajungă în ţară săptămâna viitoare, după cum a precizat Răzvan Burleanu. 

“A fost aprobată contribuţia financiară a FRF pentru acest proiect, aproximativ 280.000 de euro!“

A fost aprobată contribuţia financiară a FRF pentru acest proiect, aproximativ 280.000 de euro. Menţionez că contractul a fost agreat de cele trei părţi semnatare – FRF, LPF şi deţinătorul de drepturi TV, EAD. FRF şi LPF au semnat deja acest contract, astfel încât mâine sau poimâine aşteptăm semnarea contractului şi din partea deţinătorului de drepturi TV. Pe 5 iulie ar trebui să înceapă pregătitrea arbitrilor”, a explicat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

El a precizat că se aşteaptă venirea în România a simulatoarelor, care, conform contractului, “urmează să fie puse la dispoziţie chiar de deţinătorul de drepturi TV”.

Afla mai multe despre: burleanu-frf-var-liga 1 

viewscnt
Articole similare