Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Compartimentul care poate decide învingătoarea în Gyor-CSMB. Grimsbo: ”Cu siguranţă aceasta este cheia”

Compartimentul care poate decide învingătoarea în Gyor-CSMB. Grimsbo: ”Cu siguranţă aceasta este cheia”

Handbal

Comentarii

Este foarte bine cunoscut în handbal faptul că atunci când apărarea unei echipe merge bine, acesta este cu un pas mai aproape de victorie. Grimsbo, portăriţa celor de la Gyor, îşi pune toată încrederea în defensivă şi speră să obţină victoria împotriva Bucureştiului.

Crezi că aceasta va fi cheia în meciul cu CSM, apărarea? De asemenea, pentru tine, ca portar, este o presiune mare? ”Cu siguranţă aceasta este cheia, la fel ca în sezoanele precedente. Mai ales în astfel de meciuri foarte puternice, împotriva unei astfel de echipe, este foarte, foarte important pentru noi să jucăm bine în apărare. Şi cu o apărare bună, în mod normal, vei avea şi un portar bun. Deci sperăm să se întâmple astfel”, a spus Kari Aalvik Grimsbo.

Echipa ungară a pregătit inclusiv aruncările de la şapte metri: ”Cu siguranţă. Niciodată nu ştii ce se va întâmpla, aşa că trebuie să fii pregătit pentru orice”, a mai spus jucătoarea din Norvegia.

Gyor şi CSM Bucureşti se înfruntă în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, sâmbătă, ora 16:15, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: final fourul ligii campionilorcsm bucureştigyor,  

viewscnt
Articole similare